hirdetés

Taurus Reisen: újabb járat Attalosz király városába

A tunéziai események nyomán a Taurus Reisen is módosította üzletpolitikáját.

hirdetés

A nagy tapasztalattal rendelkező utazási iroda egyrészt mindent megtesz, hogy normalizálja az észak-afrikai országba irányuló forgalmát, illetve a kiesésekkel számolva más irányú érdekeltségeit is fejleszti. Ennek eredményképpen társ utazási irodával közösen indít új járatot a törökországi Antalyába.

A Corendon Airlines-tól bérelt, vasárnaponként délben induló gépre a felszállók 20 kg poggyászt adhatnak fel. Az utasok egyszerű étkezést kapnak a fedélzeten. Az iroda vezetőinek meggyőződése szerint az új szolgáltatás a korábban Tunéziába készülő, de az események miatt tervüktől elálló utasoknak is méltó pótlást adhat.

A török tengerpart – Antalya és környéke – nagyon népszerű a magyar turisták körében. A közbiztonság, a szállodák felszereltsége az igényes európai utazóknak is megfelelhet. Antalya tartomány gazdag történelme és műemlék-együttesei páratlanok a mediterránumban, így az utasok az egyéni és a szervezett fakultatív programokon szerzett maradandó élményekkel térhetnek haza.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai