hirdetés

Tavaszi zsongás: macaron, húsvéti tojáskeresés és speciális menü

Sűrű időszak elé néz Rosinante, vendégeik legnagyobb örömére. A szigetmonostori szálloda részt vesz az országos Étterem Héten, több saját szervezésű programmal készül húsvétra és még a Bálnába is ellátogat. 

hirdetés

Ízelítő a március-áprilisi programokból:

 Március 16.-tól újra indul a VasárNapraForgó!

A Rosinante kertje igazi gyerekparadicsommá alakul át! A vendégek és a velük tartó gyerekek nemcsak egy finom ebédet és házi finomságokat fogyaszthatnak: egy környezettudatos, szabadtéri játszóházzal és kézműves foglakozásokkal is elüthetik szabadidejüket.

Étterem hét március 17-23. között a Rosinante-ban is

Kóstoljon bele a Rosinante ízeibe! Március 17-23. között minden nap 3 fogásos menüt fogyaszthatnak a vendégek, melynek az ára egységesen 3300 Ft/fő. A speciális tavaszi étlap 3 féle előételéből, 3 féle főételéből és desszertjéből választhatnak a résztvevők.

Macaron Nap március 20. a Bálnában

Másodszorra találkozhatnak Rosinante csapatával a macaron rajongók Budapesten a Bálnában, március 20.-án a Nemzetközi Macaron Napon. A Gál Zsolt séf által megálmodott kerek mini csodákat kóstolhatják az érdeklődők.

Húsvét a Szigeten! Április19-21.-ig

Szentendrei családi kincskeresés, tojásfestés, közös főzés, tojáskeresés a gyerekeknek, húsvéti finomságok, nyuszisimogató és kerti-parti fogadja a húsvéti programkeresőket. 

A részletes programajánlót a Rosinante hivatalos oldalán olvashatja. 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai