hirdetés
hirdetés

Új járat indul Budapestről a bolgár tengerpartra

A Wizz Air augusztus 3-tól új nyári útvonalat indít Budapest és Várna között, Ibizára és Palma de Mallorcára pedig bővíti járatai számát.

hirdetés

Augusztus 2-tól a Wizz Air heti három járatot működtet Budapest és Palma de Mallorca között, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként, valamint heti két járatot a legújabb nyári WIZZ úticélra, Ibizára.

Az első gép ezen a szombaton indul majd Budapestről Ibizára lenyűgözően nagy foglalási számmal, 214 utassal a fedélzetén, augusztustól pedig már heti két járattal működik majd az útvonal, keddenként és vasárnaponként.

Várna, szökőkút a Tengeri kertjében (fotó: Samatha Fox, wikipedia)
Várna, szökőkút a Tengeri kertjében (fotó: Samatha Fox, wikipedia)

Legújabb szolgáltatásával együtt a Wizz Air Budapestről jelenleg 51 útvonalat kínál 22 országba. 2016-ban a Wizz Air már összesen 11 új útvonalat jelentett be és indít el Budapestről Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Várna, Bukarest, Szófia, Porto, Fuerteventura és Lanzarote célállomásokra.

A Budapest - Várna-járat szerdán és vasárnap közleledik augusztus 3-tól. Ibizára  heti 1-ről 2-re nő a járatok száma augusztus 2-től, Palma de Mallorca esetében heti 2-ről 3-ra nő a gyakoriság augusztus 5-től. 

Tamara Vallois, a Wizz Air kommunikációs vezetője ezt mondta: „Várnai járatunk a bolgár tengerpartra régóta várt útvonal és tökéletes alternatívája burgaszi járatunknak, míg sűrített járataink Ibizára és Palma de Mallorcára kiváló rugalmasságot kínálnak egy rövid kiruccanásra.

A Wizz Airről

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 69 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 420 útvonalat kínál 25 bázisról, 124 desztinációra, 39 országban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk