hirdetés
hirdetés

Vissza a természethez

A környezettudatos megoldások állnak a kilencedik alkalommal megrendezendő Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó középpontjában.

hirdetés

Bár a szakma az egyik válságból a másikba esik bele – a Covid és az árrobbanás után a belföldi kereslet csökkenése jött – túlélni csak úgy lehet, ha előre megyünk – vélik a szervezők. A hatékonyság növelése, az új megoldások alkalmazása mindenütt kulcskérdés, a munkaerő alkalmazásánál, az energiaellátásban, és a helyiségek takarításában is.

szentendre / depositphotos.com
szentendre / depositphotos.com

Kilencedik alkalommal rendezik meg szeptember végén a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozót (www.szeszt.hu). A hazai vállalkozások összefogásával létrejövő ingyenes szakmai rendezvény célja, hogy a szálloda és vendéglátó-ipar képviselőinek teret biztosítson a mélyreható szakmai információk megszerzésére, a lehetőségek feltérképezésére és a tapasztalatok cseréjére. A rendezvényen három szekcióban (management, housekeeping, vendéglátás) párhuzamosan folynak az előadások, amelyek választ keresnek a szakma mai kihívásaira. A különleges találkozónak egy különleges helyszín ad most otthont: a Birdies Rendezvényház Szentendrén, amelyet eleganciája, modernitása és az egyedi design megoldásai tesznek különlegessé. A ház és a hozzá kapcsolódó egyedi kialakítású dunai kikötő,  a luxus kivitelű apartmanház, és a dunaparti szabad területek formabontó és egyedi helyszínt adnak az idén a SzÉSzT-nek.

A Vissza a természethez mottóval megrendezésre kerülő találkozó középpontjában a környezettudatos megoldások állnak – legyen szó bármely érintett területről. Bár a szakma az idén újabb kihívásokkal találkozott – a Covid-ot, és a költségrobbanást az elmúlt időszakban a belföldi kereslet mérséklődése követte -, a szervezők úgy vélik: a nehézségekre a megfelelő válasz, ha előre tekintünk. Ma már a környezettudatosság nem csak egy szlogen, hanem a vendégek alapvető elvárása, és a hatékonyság növelésének záloga is. A hatékony energiafelhasználás, a jól tervezett és szervezett munka nem csak a környezetet, de a pénztárcát is kíméli, miközben a vendégek számára is új minőséget ad.

És miközben a konferencia programjából természetesen nem maradhatnak ki az ágazat helyzetét értékelő előadások, a résztvevők olyan problémák megoldására is új válaszokat kaphatnak, mint a munkaerőhiány, a vendégek új elvárásainak kezelése, vagy az elektromos áram tárolásának a lehetőségei.

A szeptember 26-i konferencián a szálloda- és vendéglátóipari szakemberek számára a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a https://szeszt.hu/regisztracio/ címen lehetséges.

(forrás: SzÉSzT)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk