Felhívás az MSZÉSZ 2014. őszi közgyűlésének megrendezésére

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2014 őszi Közgyűlését az alábbi időpontokban és feltételekkel tervezi megrendezni, vidéki helyszínen.

A pályázatok elkészítésénél a következőket kérjük figyelembe venni:

A Közgyűlés ideje: 2014. november 12-13, vagy 19-20.

Résztvevők várható létszáma: 150-200 fő

Szobaigény:

Kedd: kb. 20-30 szoba
Szerda: kb. 50-60 szoba,
Csütörtök: kb. 120-140 szoba, döntően egyágyas elhelyezés

Események:
Szerda: 10,30 – 15,30 szeminárium (kb. 70 fő)
16,00 – 17,00 4 szekcióülés (kb. 4 x 20 fő)

Csütörtök: 10,30 – 18,00 plenáris ülés (kb. 150-200 fő)

Vendéglátás igény a Közgyűlésen résztvevők számának megfelelően:

Szerda:
Reggeli a szállodában lakóknak
Kávészünet délelőtt
Büféebéd kb. 50-70 fő
Kávészünet délután
Vacsora

Csütörtök:
Reggeli a szállodában lakóknak
Kávészünet délelőtt
Büféebéd kb. 150-200 fő
Kávészünet délután
Gálavacsora kb. 150-200 fő

Péntek: reggeli a szállodában lakóknak

Egyéb igény:

- Kiállítási terület kb. 40-50 kiállító cég részére, cégenként kb. 6 m2 a plenáris ülésterem közelében;
- A szeminárium, a plenáris ülés, a szekcióülések technikai hátteréhez az MSZÉSZ segítséget nyújt.

A pályázat elkészítésénél figyelembe kell venni az MSZÉSZ által kidolgozott irányelveket, melyeket a pályázni kívánók részére kérésükre a Titkárság elküldi. Az ajánlatban szereplő árakat az MSZÉSZ által megadott formátumban kérjük megadni.

A pályázók a közgyűlések bonyolításának rendjével, annak részleteivel kapcsolatos további információkat közvetlenül az MSZÉSZ Titkárságán kapnak Kovács István főtitkártól.

A pályázatokat kérjük a Titkárságra, az [email protected] e-mail címre 2014. szeptember 1-én 12,00 óráig elküldeni.

A pályázatok elbírálását az MSZÉSZ Ügyvezetésének javaslata alapján a Választmány végzi. A pályázat eredményét 2014. szeptember 15-ig közzétesszük.

Forrás: MSZÉSZ


Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány

Újabb hazai telepen ütötte fel a fejét a száj-és körömfájás járvány 

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Rábapordányban is találtak ragadós száj- és körömfájásban fertőzött szarvasmarhát.
Májusban jön a Budapest100

Májusban jön a Budapest100 

Rekordmennyiségű ház- és közösségi kert nyitja meg idén a kapuit.
Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban

Húsvéti tojáskeresés a DinoParkban 

Izgalmas kalanddal várja a DinoPark KÖKI látogatóit a húsvéti ünnepek alatt.
Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé

Kényelmes megoldások kis lakásokba: a sarokkanapé 

Az apró lakásokban gyakran megtapasztalható, hogy a hely kihasználása szinte művészetté válik.
Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok

Vízi, szárazföldi és légi járművek főszerepben: jönnek az Esztergom Napok 

Két hétvége, négy rendezvény: tavaszi pezsgés Esztergomban.
Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba

Új világsztárokat és az E.T. -t is elhozta a húsvéti nyúl a Madame Tussauds-ba 

Húsvét a Madame Tussauds Budapestben: programok és új figurák várják a látogatókat.
A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben

A szendvicspanelek előnyei és lehetőségei a modern építészetben 

A modern építkezési gyakorlatokban a szendvicspanel technológia egyre népszerűbbé válik Magyarországon. Bár az Egyesült Államokban és más nyugati országokban már régóta előszeretettel használják ezt az építési metódust, hazánkban még sokan kételyekkel szemlélik. 
Nincs húsvét Tojás-kút nélkül

Nincs húsvét Tojás-kút nélkül 

Húsvét és tavaszi szünet Székesfehérváron.
Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban

Varázslatos világot idéző produkció a Millenárisban  

Elkezdődött a mitikus világot megidéző Walk My World immerzív produkció építése a Millenárison
Három nap – nyolc világsztár Paloznakon

Három nap – nyolc világsztár Paloznakon 

Idén nyáron ismét jazzbe borul a Balaton-felvidék.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.