Az új séf jövőbeni feladata lesz a 4 csillagos üzleti szálloda konyhai kínálata mellett a Kölcsey Konferencia Központban szervezett 50-1500 fős rendezvények, konferenciák teljes catering igényének biztosítása is.
Breitenbach Rezső igazi szenvedélye természetesen az ételek kreatív létrehozása, az alkotás maga, majd mindez persze "legyen büszkén feltálalva a vendégek számára." Önmagát egy „maximalista típusú" szakembernek tartja, aki képességeit és a tudását latba véve mindig magas színvonalon hozza létre a különböző típusú ételeket, a mindenkori vendégigénynek megfelelően. "A Hotel Lycium, ezen belül az Átrium étterem csapata nagyon nyitott és talán kissé elcsépelten hangozhat, de itt mindenki számára a legfontosabb a vevői elégedettség.” A séf a konyhai csapat valamennyi tagjával egyeztet a napokban és mindenkivel megosztja elképzeléseit. „Ez csak így működhet. A siker mindig a kiváló csapatmunka eredménye." - nyilatkozta.
Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató hozzátette: az új séf nyilvánvaló tulajdonságai mellett, különösen lenyűgöző, hogy fiatal kora ellenére milyen gazdag és eredményes szakmai életutat tekinthet máris magáénak.
Forrás: www.hotellycium.hu