Az új üzlet CADEAU Csokoládé Lelőhely koncepción alapuló egység lesz. A franchise-szerződés többhetes tárgyalássorozat eredményént került aláírásra még október elején Szabó Éva, franchise-átvevő és Balogh Boglárka a CADEAU Franchise Kft. igazgatója között.
A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, amelyek az évek során egyre inkább meghatározó szerephez jutottak tevékenységükben.
A koncepció, olyan franchise-partnerek számára nyújt vonzó lehetőséget, akik egy exkluzív boltban, aprólékos gonddal elkészített csokoládékkal akarnak foglalkozni, vagy már működő cukrászdájukban, választékuk kiszélesítésének szándékával alakítanának ki egy csokoládé különlegességeket kínáló Cadeau Csokoládé Sarkot.
A franchise-rendszergazda, Balogh Boglárka 2007 óta működteti CADEAU Csokoládé üzletét Budapest szívében, az V. kerületi Veres Pálné utcában. A franchise-rendszer kialakítása a fejlődés alternatívája. Azt kívánják elérni, hogy Magyarországon is legyenek olyan csokoládézók, amilyenekkel Belgiumban, Franciaországban és más nyugat-európai országokban találkozhatunk. Mivel az azonos márkanév alatt futó, közös reklámmal, és egységet sugalló arculattal rendelkező üzletek növekvő forgalommal, magasabb szinten tudnak működni.
(Dakexpo)
A CADEAU Bonbon első franchise-átvevője november 7-én nyitja meg egységét Kecskeméten
A gyulai székhelyű CADEAU Bonbon hálózat első franchise-átvevő partnere Kecskeméten nyitja meg egységét, november 7-én. A csokoládéüzlet kialakítására a Malom Center Bevásárlóközpont első emeltén került sor.
Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme
Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején
Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon
Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben
Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO
A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?
Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán
Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál
A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait
A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka
Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Interjú
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”
Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”
Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal
Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.