A díjakat Kalla Kálmán, Hamvas Zoltán és dr. Draveczky Balázs (posztumusz) kapták. Az eseménynek a Budai Várban lévő Magyarság Háza adott otthont. Az eseményen részt vett dr. Ruszinkó Ádám, turizmusért felelős helyettes államtitkár, a Gundel család képviselői és a szakma kiválóságai a gasztronómia területéről. Az est házigazdái Borbás Mária és Lázár Chef voltak. A szakmailag is színvonalasnak tartott 6 fogásból és éjféli büféből álló menüsort az erre az alkalomra felkért 10 chef örömmel vállalta.
Több mint 50 szponzor gondoskodott a vendégek ellátásáról és az értékes tombolanyereményekről. A 150 vendég kifogástalan kiszolgálásáról több mint 60 fős személyzet gondoskodott, ehhez segítséget nyújtott 4 iskolából több mint 40 diák is.
A résztvevő chefek, felszolgálók, hostessek és a szervezők önkéntes munkájukkal támogatták az esemény megvalósulását. A Gálaest bevételét a Magyar Vendéglátók Ipartestülete jótékonysági célokra és nemzetközi gasztronómiai versenyek támogatására fordítja. A díjátadó Gálaest belépőjegyei már hetekkel az esemény előtt elfogytak.
Forrás: Vendég & Hotel