Bár Rudits Károlyról elsőre azt gondolhatnánk, hogy ő az örök optimista éttermes, hiszen ő indított először Budapesten topgasztronómiát Lou Lou nevű éttermében (amelyet 13 év után bezárt), azonban ő örök pesszimistának jelzi sajátmagát. Most azonban ismét nagy változás következett be életében, hiszen újból megnyitotta régi néven új bisztróját, a Lou Lou-t.
És miért ugyanolyan néven nyitotta meg régi/új helyét, ezúttal a Fausto helyén – amely Pest egyik utcájából egy másikba költözött át? Azt mondja, ő eredetileg Lolát tervezett, de mindenki azt kérdezte tőle: ez most akkor olyan lesz, mint a Lou Lou volt? Igen, kicsit olyan, de azért mégis más: itt a csúcsbisztró-kategóriát célozza meg, amely oldottabb, közvetlenebb, jobban érthető, mint elődje volt. A séf, Nagy Attila a Costesből érkezett. 45 fő leültetésre alkalmas a hely, és Rudits azt vallja, régi „vesszőparipája”, a Michelin-csillag elérése már szinte eszébe sem jut, most inkább topgasztronómiát kínál, modern franciás stílusban.
Cikkünket a novemberi Turizmus Trend - Vendég & Hotel magazinban olvashatja...
Forrás: Turizmus Online