A rendezvényközpont konferenciatermében 500 fő széksoros vagy 340 fő körasztalos elhelyezésére lesz lehetőség egy légtérben. A 420 nm-es terem három részre szekcionálható, természetes fénnyel rendelkezik, sötétíthető, szőnyegpadlózott, válaszfalai tökéletesen hangszigeteltek és a kor igényeinek megfelelő modern technikával felszereltek. Az épület kialakításának köszönhetően alkalmas helyszín lehet konferenciák, sajtótájékoztatók, gálavacsorák, termékbemutatók, esküvők, de akár kisebb létszámú tréningek, képzések lebonyolítására. A rendezvényhelyszínhez két szintes, 100 férőhelyes mélygarázs kapcsolódik.
A Larus étterem a magyar gasztronómia újraértelmezését tűzte ki célul, a hazai gasztronómia hagyományainak felfedezésével kistermelők, magángazdaságok kézműves- és bio alapanyagaira alapoz. Az exkluzív étterem látvány hidegpulttal és bárpulttal, 5 m hosszú borhűtő fallal, bor- és pálinkakóstoló sarokkal, és az étteremhez kapcsolódó 105 férőhelyes terasszal várja vendégeit. Az étterem előtt húzódó - a Gesztenyéskertbe benyúló - 150 m2-es terasz kényelmes foteleivel és lounge bútoraival igazi kikapcsolódást nyújt.