Szeptember 15-18-ig a székelyudvarhelyi Őszi Vásárban, míg október 26-30-ig a bukaresti IndAgra élelmiszeripari kiállításon lesz jelenésük a romániai piacon terjeszkedni vágyó élelmiszer előállítóknak.
Erdélyben és a román fővárosban is nagy számban élnek tejfehérje-allergiások, laktóz érzékenyek, fogyni vágyók és sportolók, valamint információink szerint a paleo és keto étrendet követők száma is növekszik. Így számukra is érdekes lehet a hazai fogyasztók körében egyre népszerűbb ToTu termékcsalád, amely alkalmas a túró, a sajtkrém, a tejföl és a tej helyett kiváló alternatívákat nyújtani, mondta dr. Németh Csaba, aki a vásárokon, kiállításokon képviseli a termékek gyártóját.
A szakmai rendezvényeken a magyar megjelenést a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat segíti, és támogatja.
Forrás: Turizmus Online