Tóth Attila, Panyolai Catering Kft. ügyvezető igazgatója, az étterem vezetője az MTI-nek elmondta: arra számítanak, hogy az étterembe betérő hazai és külföldi vendégek körében ismertebbé teszik a szatmári vidék büszkeségét, és a hagyományos, egyszerű alapanyagokból készülő ételekkel népszerűsítik a magyar gasztronómiát. A Panyolai pálinkát nemcsak kimérve kínálják, hanem a termékből koktélokat kevernek, illetve a hazai alapanyagokból készülő ételek előállításához is használják.
Csonka István, az éttermet üzemeltető kft. 60 százalékában tulajdonos Panyolai Szilvórium Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a korábban jó nevű éttermet tízmillió forintos nagyságrendű beruházás keretében felújították, és szatmári éttermet, pálinkázót és mintaboltot nyitnak majd a Duna-part mellett kialakított CET szórakoztatóközpontban.
Forrás: MTI