Már Oroszországban is Double Coffee

A lett DC Holding vállalat, a “Double Coffee” kávézó- és étterem lánc tulajdonosa, egy hosszútávú megállapodás keretein belül, Szocsi városában nyitja meg első oroszországi egységét

Szocsi, egy a Fekete-tenger partján elhelyezkedő orosz nyaralóváros, a 2014-es téli olimpiai leendő helyszíne, többek között ezzel a nyitással is az olimpiai játékok sikeres megrendezését hivatott elősegíteni. Habár a városban számos színvonalas hazai étterem működik, még hiány mutatkozik a minőségi európai konyhát és stílust szimbolizáló vendéglátó egységek tekintetében.

"Természetesen nagy örömünkre szolgál, hogy orosz franchise-partnereink a Double Coffee koncepció mellett tették le voksukat. A négy fő irányvonal, amelyet partnereinknek biztosítunk; az európai stílusú koncepció, ételek és italok széles választéka, minőségi kiszolgálás, illetve a franchise-partnereinknek biztosított magas szintű oktatási rendszer meghatározó szerepet játszik franchise-partnereink választásában. Mindezeknek az előnyöknek köszönhetően vált hálózatunk évről-évre sikeresebbé, és egyre több franchise-átvevőt vont be működésébe." - mondta el Roganovs.

A franchise-hálózat hazánkban is keresi leendő partnereit, hazaánkban is szeretnék meghonosítani az üzleti találkozók és baráti összejövetelek számára egyaránt megfelelő légkörrel rendelkező kávézóláncot. (forrás: franchiseportal)


Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.