Update bisztrót nyit a Hajdú-Sarka házaspár

Munkahelyet vásárolt a feleségének Hajdú Péter, de valószínűleg az ő nyakába szakad majd az új vállalkozás. A Frizbi sztárja május 1-én nyitja meg éttermét Törökbálinton, közvetlenül a lakhelyük közelében - írja a Habostorta.

"Már korábban felmerült az új vállalkozás ötlete, hogy legyen Katának egy munkahelye a környéken" - mesélte Hajdú a Borsnak. "Csakhogy időközben elkezdte a TV2 Akadémiát, és riporter szeretne lenni, így az is lehet, hogy ez is az én feladatom lesz. Vagy megoldjuk közösen az üzlet vezetését, természetesen alkalmazottakkal.

Tükörhegyen megvettem egy ingatlant, és megállapodtam Schobert Norbival: nemcsak egy UpDate-pékséget nyitunk, hanem egy bisztrót is, ahol kellemes környezetben lehet majd reggelizni, ebédelni, vacsorázni, természetesen a fogyást elősegítő alapanyagokból készült ételekkel. Igyekszünk igényes, kulturált helyet kialakítani a vendégeinknek, amiért az a barátom a felelős, aki a Frizbi díszletét is tervezte" - tette hozzá Hajdú a Borsnak.

Norbi pedig boldog volt, amikor barátja előállt az ötlettel. "Biztosan közrejátszott a döntésében, hogy Kata már két alkalommal is a segítségünkkel fogyott le, ráadásul Peti azt is tudja, hogy remekül megy a budaörsi üzletünk. Örülök, hogy az ötletét tettek is követik, és mivel láttam a terveket, ki merem jelenteni, hogy nagyon igényes étterem nyílik majd, amelyben csak egészséges ételeket szolgálnak fel. Én az egész családommal ott leszek a megnyitón" - mosolygott Norbi. (Forrás: Bors/Habostorta)


Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.