Úszol a konyhán, és nyakadon a vendégek?

Van megoldás: holland mintára már Magyarországon is "kölcsönözhetők" nyár vége óta privát séfek.

Elég különleges szolgáltatást iindítottak a napokban Budapesten: a Hollandiában alapított Séfplaza profi szakácsokat, séfeket közvetít rendezvényekre, eseményekre, privát bulikra. Aki sűrűbben szokott vendégeket hívni, szereti lenyűgözni főztjével, vagy éppen vendéglátói képességeivel a rokonokat, barátokat, ismerősöket, biztos gondolt már rá, néha jól esne, ha valaki levenné a válláról a terhet. Vagy ha nem “pihenésképp” szerződtetne profikat, hanem annak exkluzivitása miatt szeretne profi szakácsot látni a konyháján.

Itthon ismert és elismert séfek főznek mostantól háznál, nem éttermi körülmények között, abszolút személyre szabva - az újonnan induló szakács szolgáltatás ezt a kihasználatlan űrt igyekszik betölteni.

 “Flottájukban” nagyszerű szakemberek vannak, sőt, a honlapon az egyes séfeknél, szakácsoknál példa menüsorok is olvashatók. Lehet tőlük magyaros, ázsiai, barbecue vagy olasz tematikára épülő ételsorokat kérni

A csapat tagja Lovász Domi, akinek nevéhez számos sikeres hely nyitása fűződik. Lőrincz György, aki sokáig csúcsgasztronómiát vitt a Babelben, majd a Házi/Állatban főzött. Pallag Dávid, Rózsahegyi Titusz, Sass Dani, vagy a Konyhafőnökből ismert Kiss Kálmán, a hölgyek közül pedig kiemelnénk Tóth Ágnest.

Teljesen komplex szolgáltatásokkal is készülnek, ilyen például a konyhabérlés, ami egy minden modern technológiát felvonultató közösségi konyha egyedi munkaszigetekkel, 170 nm-es területtel.

Forrás: www.sefplaza.hu


Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben

Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben 

Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO

Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO 

A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?

Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?  

Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán

Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán 

Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál

Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál 

A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait

BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait 

A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka

Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka 

Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát

Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát 

Friss, laza és pimasz gasztronómia. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani vezette, Kopaszi-öböl partján nyitva lévő Zazie-ra.
Ki lett az ország legjobb felszolgálója?

Ki lett az ország legjobb felszolgálója? 

A Szakma Kiváló Tanulója Versenyen a győztes Kóródi Béla lett, a Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakképző Iskola diákja.
Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt

Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt 

Tervek szerint már idén nyáron működnek az első távfelügyelt boltok Magyarországon.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.