A Kempinskiben már megint kitaláltak valamit...

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest konferenciaszintjén kialakított The Kitchen új minőséget képvisel napjaink rendezvényhelyszínei közöt​​t​. A modern, jól felszerelt látványkonyhában a Kempinski mesterszakácsai interaktív módon adják át tudásuk legjavát a konferenciavendégeknek.

A funkcionálisan kialakított és berendezett étkező- és pihenőrészben a vendégek zavartalanul élvezhetik a dizájn és a gasztronómia harmóniáját. A The Kitchen egy szinten van a szálloda többi bankett-termével és további előnye, hogy természetes fényt kap a hotel hatalmas tetőablakain keresztül. Ideális helyszín gasztronómiai eseményekhez és interaktív kávészünetekre.  A The Kitchen kötetlensége oldott hangulatot teremt a konferenciák szüneteiben, így a vendégek kikapcsolódhatnak a koncentrációt igénylő előadások között.

A helyszín elsősorban olyan események rendezésére a legalkalmasabb, ahol fontos szerepet játszik, hogy az ételek a vendégek előtt, ​akár ​azok bevonásával készüljenek. A szálloda mesterszakácsa a különleges és szezonális menüket szórakoztató és edukatív formában készíti és mutatja be a konferencia résztvevőinek.

A tematikus főzőtanfolyamokon lehetőség nyílik a már meglévő kulináris tudás csiszolására, néhány példát említve: "pezsgő és burger", "a konyhafőnök asztalánál", "egészséges menük", "egyszerűen elkészíthető parti snackek", "bisztrókonyha", "arab ételek","orosz ízek", "a jó reggeli titkai" és "borok a konyhában". 

A The Kitchen kibérelhető privát eseményekre, séffel, személyzettel és a menühöz szükséges alapanyagok biztosításával. A The Kitchen ugyancsak egyedi helyszín lehet koktélfogadásokra a Regina Bálteremben tartott gálavacsora előtt, de akár pop-up konyhaként vagy mini-konyhaként, például gyermekzsúrok megtartására.

"A Kempinski Hotel Corvinus mindig is élen járt Magyarországon a szállodaipari újdonságok és az élményalapú bankettszolgáltatások bevezetésében." - mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója. "A The Kitchen jól beleillik a két évvel ezelőtt kialakított "Belvárosi Gasztronómiai Központ" koncepciónkba és Budapest izgalmasan fejlődő gasztronómiai trendjeibe. Napjainkban a vendégek igénylik, hogy a konferenciához tartozó szolgáltatásoknak ne csak élvezői, hanem aktív részesei lehessenek. Erre nyílik lehetőség a The Kitchenben látványos, kötetlen és könnyed formában. Biztos vagyok benne, hogy a The Kitchen kiemelkedik a mai modern rendezvényhelyszínek közül frissességével és újszerűségével."

Forrás: Vendég & Hotel Online


Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.