hirdetés

Indul az Indoor Sörfesztivál

Korlátlan sörkóstolást kínálnak a szervezők.

hirdetés
Február 18-án megnyitják a sörcsapokat az InterContinentalban és csak másnap este zárják el, addig pedig bárki korlátlanul kóstolhatja habos kedvencét az egyetlen hazai téli sörfiesztán, a VI. Indoor Sörfesztiválon.
 
pixabay.com
pixabay.com
 

Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, a hazai nedűk mellett cseh, német, angol, ír és belga seritalok sorakoznak Magyarország egyetlen téli sörfesztiválján, ahol a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolható a kedvenc ital”, mondják az Indoor Sörfesztivál szervezői, akik immár 6. alkalommal bizonyítják,  hogy nem csak nyáron csúszik jóízűen a sör.
 
A nem apadó sörfolyam mellett kultúrtörténeti és gasztronómiai élmények is csalogatják a látogatókat, valamint lesz program a whiskey-k és pálinkák szerelmeseinek is.
Előadások is szerepelnek a programban a sörkultúra, - javarészt - hazai világáról, kiegészítve sörivó versenyekkel és ehhez kapcsolódó sörkóstolással.
Azokat pedig, akik mélyebben beleásnák magukat a sörmesterség útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon.
 
(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk