hirdetés

Új tagok a METRO Magyarország vezetésében

Egy taggal bővült, és immár magyar többségű a METRO Magyarország Igazgatótanácsa.

hirdetés

A METRO Magyarország vezetősége augusztus 1-től magyar többségű: az áruházlánc vezérkarához új tagként csatlakozott Kaszás Helga HR igazgató, a pénzügyi igazgató posztját pedig Vörös Szilárd korábbi kontrolling osztályvezető tölti be. A METRO folyamatban lévő többcsatornás nagykereskedelmi stratégiai átalakulását így a hazai viszonyokat jól ismerő szakemberek fogják támogatni. 

Kaszás Helga
Kaszás Helga
 

Kaszás Helga a METRO Magyarország igazgatótanácsának új tagjaként folytatja tovább HR igazgatói munkáját. A több mint két évtizedes HR tapasztalattal rendelkező szakember 2020 májusa óta támogatja a METRO humánerőforrás stratégiájának megvalósulását, előbb osztályvezetőként, majd HR igazgatóként járulva hozzá a munkaerő-menedzsment sikeréhez. A HR igazgató jelenléte az Igazgatótanácsban segíti a METRO employer branding törekvéseinek megvalósulását a magyarországi áruházláncban, támogatva a befogadó, munkatársi diverzitásra irányuló célkitűzéseket. A METRO hosszú távon is meg szeretné őrizni a Fogyatékosságbarát Munkahely, a Megbízható Munkahely és a Családbarát Munkahely címeket, és vállalati kultúráját ennek megfelelően alakítja. 

Vörös Szilárd
Vörös Szilárd
 

További változás a vezérkarban, hogy új pénzügyi igazgató csatlakozik a METRO Magyarország Igazgatótanácsához augusztus 1-től Vörös Szilárd személyében, aki 2021 szeptemberétől a vállalat kontrolling osztályvezetői pozíciójában bizonyította rátermettségét. A szakember elődje, Fabian Böhne – a METRO digitalizációs törekvéseinek erősödésével összhangban – a METRO DIGITAL IT fejlesztés pénzügyi optimalizáció alelnöki pozícióját veszi át. Vörös Szilárd a METRO folyamatban lévő, valamint tervezett beruházásaihoz és fejlesztéseihez, a meglévő szolgáltatások magas színvonalának megőrzéséhez szükséges pénzügyi stabilitás biztosítását tartja fő feladatának.

A nemzetközi áruházlánc magyar tagjának öttagúra bővült Igazgatótanácsában Thierry Guillon-Verne vezérigazgató mellett immár három helyi igazgató működik közre a hatékony döntéshozatalban – Kaszás Helga HR igazgató, Vörös Szilárd pénzügyi igazgató, valamint Tóth-Korom Péter értékesítési igazgató. A kínálati igazgatóságot továbbra is Alexis Jean Pierre Maudelonde vezeti. 

 

 

 

 

(forrás: METRO / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk