hirdetés

Az Accent Hotels üzemeltetésében Füred ikonikus szállodája

Januártól az Accent Hotels üzemelteti Balatonfüred ikonikus szállodáját, a megújuló Anna Grand Hotelt. A több mint 200 éves múltra visszatekintő, 105 szobás szálloda jelenleg átmenetileg zárva tart, teljes rekonstrukción esik át.

hirdetés

Az Anna Grand Hotel a felújítást követően nyártól 105 szobával, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit. A rekonstrukció során megőrzik a több mint 200 éves épület klasszicista jegyeit, így a pihenni vágyók modern köntösben élvezhetik majd a reformkor eleganciáját.

Mint ismert, a szálloda impozáns bálterme akár 300 fő befogadására is alkalmas, legendás helyszíne az 1825 óta megrendezésre kerülő Anna-bálnak.

Forrás: Accent Hotels
Forrás: Accent Hotels
 

„Elismerés számunkra, hogy a szálloda tulajdonosa az Accent Hotelst bízta meg az Anna Grand Hotel üzemeltetésével, melynek köszönhetően méltán híres belföldi szállodával bővülhetett sokszínű portfóliónk. A szálloda jelenleg felújítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva tart, azonban a terveknek megfelelően a nyári szezonra már megújulva nyitjuk újra kapuinkat vendégeink számára. Folyamatban van a nyitás előkészítése és a kiemelkedő szolgáltatási színvonalat biztosító nyitó csapat kiválasztása”, mondta Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese a lapunkhoz eljuttatott közlemény szerint.

„Az a célunk, hogy megőrizzük a Balaton ékkövének és ikonikus szállodájának hírnevét, az épület felújításával és az Accent Hotels szakmai hátterével pedig még magasabbra pozicionáljuk az Anna Grand Hotelt. Megújulnak a szálloda szobái, közösségi terei, wellnessrészlege és étterme is”, tette hozzá Bartos Balázs, a szálloda igazgatója.

 

 

(forrás: TriVal / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk