hirdetés

Észak-Ciprusra szervezett tanulmányutat a Green Travel

A napokban ért véget a Green Travel idei első tanulmányútja: Észak-Cipruson jártak az iroda viszonteladó partnerei. 

hirdetés

Működése alatt immáron nem először vitt el 80 utazás irodai dolgozót egy úti célra tanulmányút céljából az utazásszervező, bár ezt most két részletben tették.

A Green Travel idei tanulmányút-sorozatának első állomása Észak-Ciprus volt, ahol 4, illetve 3 éjszakát töltöttek a csoport tagjai. A szerencsés meghívottak előtt a sziget lélegzetelállítóan szép oldalát mutatta meg. A tavasz színei, a virágok illata, a dús növényzet, a kultúra gazdagsága és a tenger kéksége lenyűgözte a résztvevőket.

A rövid, de annál tartalmasabb programban Kyrenia és Famagusta hotelválasztékából kaptak ízelítőt a Green Travel partnerei. A kulturális látnivalók közül Salamis, az ókori királyság városa, a famagustai Szent Miklós katedrális és Bellapais kolostora szerepelt többek között a programban.

A munka mellett, mint mindig, most is jutott idő a kikapcsolódásra is: a kaszinók világa, a nyerési lehetőség sok kollégát csábított arra, hogy próbára tegye a szerencséjét. A nyárra tervezett charterlánc indulását nagyban segíti, hogy a járatot beutaztatásra is használja majd a Green Travel, így a gép közel fele Ciprusról lesz töltve.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Kiadónk társoldalai