hirdetés
hirdetés

Megújult honlappal indítja a szezont az Anubis Travel

2019. január 14-én este a Corinthia szállodában, zajlott Magyarország egyik vezető utazási irodája, az Anubis Travel idei katalógusbemutatója.

hirdetés

A több, mint 200 fős rendezvényen a hazai utazási irodák mellett, külföldi partnerek is képviseltették magukat, úgymint az egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító török partneriroda, az Akay Travel, melynek tulajdonosa illetve a cég további managerei is jelen voltak. Törökország egyik közkedvelt szállodájának, a Starlight Convention Centernek képviselője tartott rövid beszédet. Ezenfelül a résztvevők között volt az Anubis exkluzív listáján szereplő rodoszi szálloda, a Princess Flora managere is.

Az elegáns, keleties hangulattal fűszerezett este keretében, a cég ügyvezető igazgatója, Ahmed Bahgat, többek között ismertette az elmúlt év sikereit, a 2019-es év célkitűzéseit, bemutatta az idei év széleskörű szálloda és program kínálatát illetve tájékoztatást nyújtott az új foglalási rendszerről és az „ultra first minute”akcióról.

A számok magukért beszélnek: az iroda charterjáratai a tavalyi évben csaknem 100%-os kapacitás-kihasználtsággal indultak. A 2017-ban elért forgalmat 1,1 milliárd forinttal szárnyalta túl a társaság és 4,8 milliárd forintos forgalmat ért el 2018-ban. Ezzel a növekedéssel a háttérrendszernek is lépést kell tartania, csak így biztosítható a gyors, zökkenőmentes ügyintézés mondta el Ahmed Bahgat, az Anubis Travel tulajdonosa, ezért a korábbinál áttekinthetőbb és egyszerűbben kezelhető weboldallal indítják a szezont.

Az utazásszervező árualapjában 2019-ben is Egyiptom, Törökország, Görögország, Mallorca és Ciprus illetve Jordánia szerepel. A vezető desztináció Törökország, ahol több mint 180 szálloda van a kínálatukban. Az Anubis Travel török charterei 2018-ban hetente 620 utassal indultak; az idei terv 850fő/hét. Különösen fontos, hogy a törökországi transzfereknél egy busszal maximum négy szállodába viszik az utasokat, akiknek így nem kell kényelmetlenül sokat utazniuk – emelte ki Ahmed Bahgat.

Egyiptom 2019-ben nagyon jó árakon értékesíthető, ennek köszönhetően a tavalyi heti 380 utas helyett idén már 540 fővel számolnak. Fontos, hogy idén a tavalyinál két hónappal korábban, március 10-én elindul az első egyiptomi charterjárat. Érdemes tudni, hogy az Anubis Travel a hazai utazásszervezők közül jelenleg egyedüliként kínálnak kairói hétvégét és nílusi hajóutakat illetve kombinált üdüléseket hetenkénti indulással, menetrendszerinti járattal.

Az Anubis Travel öt légitársasággal dolgozik: Törökországba a Pegasus Airlines, Krétára és Rodoszra az Aegean, Egyiptomba az Al Masria, Jordániába a Royal Wings repíti az utasokat, míg Mallorcára és Ciprusra a Wizz Air járataival juthatnak el. A chartermenetrendek minden esetben kedvezőek, a gépek nem érkeznek túlságosan későn, az utazásszervező erre különösen odafigyelt az időpontok kiválasztásánál.

Viszonteladó partnerek számára fontos információ, hogy 2019. január 31-éig érvényes az Anubis Travel „ultra first minute” akciója - mely 10%-os előlegbefizetéssel is fogalható- ; február 28-ig pedig – 20%-os előleg befizetéssel- a „first minute” akció minden úti célra és programra; ennek célja arra ösztönözni az utasokat, hogy minél előbb foglalják le utazásaikat. Az akciók részletei szintén elérhetőek az utazásszervező megújult honlapján, azaz a www.anubistravel.com weboldalon.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk