hirdetés
hirdetés

Minibusz-szolgáltatót vált a Budapest Airport

Itt a miniBUD

Januártól új szolgáltató üzemelteti a ferihegyi repülőtéri transzfereket. A miniBUD a Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma, leendő ügyvezető igazgatója Limburger Lóránt, a Malév utolsó vezérigazgatója.

hirdetés

Nyilvános tenderen keresett új üzemeltetőt a Budapest Airport a repülőtéri minibusz-szolgáltatásra. A pályázatot a Petrányi Autó és a BUDPORT konzorciuma nyerte el, amely miniBUD márkanév alatt indítja be a szolgáltatást január elsején. A kizárólagos szerződés öt évre szól.

A miniBUD új, rugalmas és egyszerű foglalási rendszerrel, kényelmes járművekkel, Wifi-szolgáltatással biztosítja a reptéri transzfert. Az alapszolgáltatást kedvezőbb áron kínálják, az utasnak ezenfelül lehetősége van extra szolgáltatásokat vásárolni.

A szolgáltatás indulását követően júniusig áll fel a teljes üzem, az utasok kiszolgálása ezalatt is zökkenőmentes marad. A repülőtéri minibuszflotta hatvan modern, kényelmes és környezetbarát járműből áll majd. A Petrányi Autó a flottát és a műszaki hátteret, a BUDPORT a légi utasok kiszolgálásának tapasztalatát hozta a közös vállalkozásba.

„A színvonalas szolgáltatás alapfeltétele nemcsak a hatvan korszerű kisbuszból álló flotta, hanem a fenntartásukhoz szükséges, folyamatos rendelkezésre állást biztosító műszaki háttér. A járműveket a repülőtéri műszaki bázisunkon szervizeljük majd” – mondta Petrányi Zoltán, a Petrányi Autó tulajdonosa.

„A szolgáltatás tervezésekor a repülőtéri utasélmény maximalizálása volt a fő szempont. Tudjuk, hogy a Magyarországra érkező külföldiek döntő benyomásokat szereznek, miközben a reptérről bejutnak a városba. A miniBUD szolgáltatásával Magyarország imázsához kívánunk hozzájárulni.” – mondta Galgóczy Ferenc, a BUDPORT tulajdonosa.

„Nem csupán fuvarozó szolgáltatóként kívánunk az utasok rendelkezésére állni, hanem teljes körű megoldással a repülőtértől a hotelig. A légitársaságok fedélzeti értékesítésének egyszerűsített rendszere elérhető lesz a miniBUD járművein is, a külföldi utasok részére elsősorban fővárosi idegenforgalmi szolgáltatásokat, a magyar utasoknak utasbiztosítást is értékesíteni tudunk” – tájékoztatott Limburger Lóránt, a miniBUD leendő ügyvezető igazgatója.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk