hirdetés
hirdetés

Piacra lép a főváros legújabb ötcsillagos szállodája

A BDPST Group legújabb budapesti szállodájában az ötcsillagos Verno House-ban soft opening időszak vette kezdetét december 15-én. A Szabadság tér melletti szálloda és étterme, a Flava Kitchen & More egy különleges városi oázis hangulatával várja kikapcsolódni és feltöltődni vágyó vendégeit december 15-től.

hirdetés

A BDPST Group legújabb budapesti szállodája, a Verno House a Szabadság tér szomszédságában fiatalos, exkluzív környezetben várja vendégeit december 15-től. A BDPST fejlesztéséről korábban már ITT írtunk. A 50 szobás budapesti belvárosi ház is a BOTANIQ márka része lesz, amely a BDPST prémium kategóriás házait fogja össze. Az egykor bérházként működő épület az elmúlt több mint száz évben művészek, filantropisták és politikusok kedvelt szállása volt, köszönhetően központi elhelyezkedésének.

"A közelmúltban az Iberostartól "örökölt" épület teljeskörű felújításon és átalakításon esett át. A nemzetközi szabadidős és üzleti egyéni vendégekre berendezkedő ötcsillagos házunk számára is elindítottuk már a csatlakozási kérelmet a Small Luxury Hotels lánchoz. Az igazgatót a szintén a magas költésű, angolszász vendégkörre specializálódott Aria Hotel-ből igazoltuk. Tolnai Máté sales és marketing menedzseri pozícióból érkezik az új szállodánk élére - mondta el kérdésünkre Somlyai Zoltán, a BDPST Hotel Management Zrt. vezérigazgatója.

A hotel nyitásával nemcsak a kényelmi és wellness szolgáltatásokat élvezhetik az első vendégek, hanem a Flava Kitchen & More étterem nemzetközi comfort food fogásait is megkóstolhatják, melyek között találkozhatnak észak-afrikai, amerikai és közel-keleti ihletésű ételekkel is.

A zöld növényzettel díszített hotel elegáns és kényelmes szobáival, éttermével, spa részlegével, bárjával, valamint a melegebb hónapokban teraszával egy igazi belvárosi oázis hangulatát biztosítja majd a főváros nyüzsgő utcái között.

A szállodától pár perc sétával könnyen elérhetők a főváros nevezetességei is, a mellette elterülő park pedig nyugodt környezetet biztosít a vendégek számára. A ház megfelelő szállást nyújt a belvárosi nyüzsgésre vágyóknak és azoknak is, akik a városnézés után a pihenést választanák.
 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk