hirdetés
hirdetés

Ütős marketingötlettel nyit újra a sárvári luxusszálloda

2021. május 3-16. között bárki jelezheti, milyen extrém, romantikus vagy esetleg sportos vágya van a szállodában, és az egyik garantáltan teljesül.

hirdetés

Az utóbbi több mint egy évben nem az álmodozásról szólt az életünk. A többszörösen díjnyertes hotel szerint most különösen szükségünk van melegségre, könnyedségre, örömökre és bámulatos álmokra. Ezért úgy döntöttek, hogy „Valóra váltjuk álmát!” néven nyereményjátékot indítanak az álmodozás jegyében.

A játékban való részvételhez csupán egy online jelentkezési lapot kell kitölteni, amelyben bárki leírhatja, mit szeretne, mire vágyik az ötcsillagos szállodában. Lehet az szenvedélyes, extravagáns, romantikus vagy akár sportos álom, a hotelben most nincs határ! Hőlégballonnal érkezne a szállodába? Kipróbálná, milyen, ha saját inasa lesi a kívánságait? Baldachinos ágyban csemegézne isteni beluga kaviárt? Leforgatná a Titanic ikonikus filmjelenetét a külső medence hídján szerelmével? Most bármilyen extrém álom valóra válhat. A szerencsés nyertest zsűri választja ki, eredményhirdetés május 28-án - tájékoztatta lapunkat a szálloda.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai