hirdetés
hirdetés

Zakinthosz és a Costa del Sol az Unitravel 2010-es újdonságai

A két új mediterrán üdülődesztináció és a több megújult illetve most először kínált körutas program mellett új termékkel is előrukkolt idén az Unitravel, amely 2010-es nyári árualapját kedden mutatta be partnereinek.
hirdetés

Az utazásszervező az idei nyárra családbarát szolgáltatással újít. A Mackó Klub Mallorcán, Máltán és Korfun érhető el egy-egy szállodában, ahol magyar nyelvű animátor foglalkoztatja és szórakoztatja a gyerekeket és családi, illetve kétlégteres szobákban helyezik el a famíliákat.

A társaságnál továbbra is Málta a fő termék: hetente közel 140 helyet kötöttek le a Travel Service járatán, amelynek ők a gazdái. Bővült fakultatív programjaik palettája a szigetországban és előnyös díjszabással ösztönzik majd az utasokat a másfél hetes csomagok helyett a kéthetes programok vásárlására. Elő- és utószezonban az Air Malta menetrendszerinti járatait veszik igénybe. Mallorcára heti 70 helyet kötöttek le a Malév charterén és a főszezoni időszakra 10-et a Wizz Air menetrendszerinti járatán. Mallorcai szálláshelykínálatukat a sziget nyugati részén bővítették jelentősebben tavalyhoz képest. Idén Ibizát Mallorcával kombinálva programozzák, egy-egy hetet lehet eltölteni mindkét szigeten.

A közelmúltban bevezetett Görögország idén további fejlődést ígér a cég számára – véli Urbantsok Gábor, igazgató. Korfun, ahová heti 70 helyet kínálnak a Malév chartejáratán, idén a piaci keresletből adódóan is az egyhetes programokra koncentrálnak. Újdonságuk Zakinthosz, ahová a Travel Service charterén 40 helyet kínálnak szinte teljes mértékig garanciális szálláshelyekkel, mivel a szűkös szálláskapacitás és a rendkívüli népszerűség miatt különösen magas a szigeten a főszezoni foglaltság. A ciprusi Travel Service járat indulása a napokban kétségessé vált, de ha lesz, az Unitravel 30-38 helyet kínál majd rajta hetente. Elő- és utószezonban a Malév larnakai menetrendszerinti járataival programozzák a ciprusi üdüléseket.

Az igazgató hangsúlyozta, sok versenytársukkal ellentétben ők kitartanak a Costa Brava mellett, ahol a tavalyi szállodaárak mellé olcsóbb repülőjegyárakat sikerült kialkudniuk a Wizz Air menetrendszerinti járataira. Ugyanígy nem tágítanak Szicíliától, amelyet a háromszögező Budapest-Catania-Palermo járaton programoznak. A sziget mindkét oldalán a tavalyinál jobban eladható csomagokat kínálnak, a Taormina régióban jelentősen bővítettek. A Wizz Air nápolyi járatával programozott Sorrento mellett idén új menetrendszerinti járatokkal repült üdülődesztinációval rukkoltak elő: a Costa del Sol-ra a Malév malagai járatán repülnek.

A városlátogató programjaik palettáján újdonság Isztambul és Amszterdam. A kulturális körutazások ismertetésre során Urbantsok a péntekenként már 6 útvonalon közlekedő gyűjtőjárataikra, az egyedül utazók felár nélküli társítására és a minőségi idegenvezetésre hívta fel a figyelmet. Vannak vadonatúj körutazásaik, megújult tartalmú programjaik, illetve a korábbiakhoz képest több időpontra meghirdetett útjaik. Franciaországban áttörés, hogy már ott is kínálnak repülős körutat (Loire-Burgundia-Champagne), akárcsak Szicíliába (Szicília csúcspontjai címmel) a charter kínálta lehetőséget kihasználva. Új az Ausztria élménytúra is. Az a tapasztalat, hogy egyre nagyobb a kereslet az ilyen jellegű rövidebb és alacsonyabb árfekvésű programok iránt. Megújult görög körútjuk most a turisták által még kevésbé ismert helyekre is elkalauzol és a zakinthoszi charterre egy teljesen új Peloponneszosz túrát is szerveznek. Megújult náluk Andalúzia is, akárcsak spanyol körútjuk és norvég fjordprogramjuk. Izlandi túrájuk ára a valutaválság kövezkeztében nagy mértékben olcsóbb lett. Egzotikus kínálatukban a buddhista fellegvárakat bejáró Tibet-Nepál-Himalája  az újsonság. A válság formálta igényekhez alkalmazkodva Perut rövidebbre és olcsóbbra vették: Bolívia nélkül kínálják.

Idén még nagyobb hangsúlyt nyer a társaság számára az értékesítésben a first minute kedvezmény, amelynek határidejét február 26-ról március 12-re hosszabbították. Rugalmas foglalásuk biztosítja, hogy a legkorábbi előfoglalások átbukkolása esetén is megmaradjon a nagymértékű kedvezmény - némi átfoglalási költség fejében. A debreceni járatok jelentős csökkenésével nagyobb szerepet kap majd az ingyenesen kínált ferihegyi parkolás, valamint a társaság szervezésében működő észak-kelet-magyarországi transzferjáratok. A társaság  új, az értékesítést segítő információkkal látja el viszonteladóit. A kibővült tájékoztatás a weboldal bal menüsorában érhető el. Az Unitravel továbbra is sávos jutalékrendszert alkalmaz, az alapjutalék 11, 12 százalék, és értékesítési versenyeket és jutalomutakat is ígér 2010-re a társaság.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai