hirdetés

Indul a regisztráció a tavaszi-nyári forgalomélénkítő belföldi kampányra!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos kommunikációs kampányt tervez 2019 májusától, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít. A kampány célja a belföldi turisztikai forgalom élénkítése, valamint, hogy bemutassa, Magyarország rengeteg csodát és élményt tartogat a belföldi utazók számára.

hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országos kommunikációs kampányt tervez 2019 májusától, amelyben szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít.

A kampány célja a belföldi turisztikai forgalom élénkítése, valamint, hogy bemutassa, Magyarország rengeteg csodát és élményt tartogat a belföldi utazók számára. Az MTÜ ezúton várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, és egyéb turisztikai attrakciók (pl.: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.

A kampányhoz csatlakozó szolgáltatókat arra kérjük, hogy 2019. május 06. és augusztus 31. között „Csodás Magyarország” néven speciális ajánlatot hozzanak létre, értékesítsenek és népszerűsítsenek saját csatornáikon keresztül is. Az MTÜ a partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé kereshető formában (előzetes szűrés után), illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A tavaszi-nyári utazásra ösztönző ajánlat, azaz a „Csodás Magyarország” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg és teszi közzé a saját honlapján.

Az MTÜ által javasolt ajánlati típusok, kategóriák:

· Kedvezmény biztosítása

· Többletszolgáltatás biztosítása

· Termék ajándék a fogyasztás után

· Újravásárlásra ösztönző kedvezményes ajánlat

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2019. május 06-ig szíveskedjenek jelezni az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével, amely alapján az MTÜ képviselője felveszi Önökkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁLOK

Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy a tavaszi-nyári kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: „Csodás Magyarország”.

További kérdés esetén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Számítunk együttműködésükre a belföldi turizmus fellendítése érdekében!

Üdvözlettel, Magyar Turisztikai Ügynökség

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk