hirdetés

Együttműködés Kisfaludy-pályázat témában

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködési megállapodást írt alá a Tourinform Veszprémmel.

hirdetés

A megállapodás értelmében az iroda két főállású munkatársa a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció pályázati felhívásával kapcsolatos szakmai feladatokat lát el.

A Tourinform Veszprém munkatársai az alábbi tevékenységeket végzi el:

· a pályázati felhívással kapcsolatos információnyújtás,

· a pályázati űrlap benyújtására szolgáló elektronikus rendszerbe (NTAK) történő regisztrációval kapcsolatos segítségnyújtás,

· a pályázati űrlap benyújtásában való közreműködés.

Az érdeklődök a fenti területekkel kapcsolatos kérdéseikkel fordulhatnak a Tourinform Veszprém munkatársaihoz személyesen, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy telefonon az alábbi elérhetőségek ITT

További információ a pályázatról:

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. közösen meghirdette a közel 60 milliárd forint keretösszegű magánszálláshelyek fejlesztését célzó új pályázati felhívást. Potenciális pályázók a vidéki Magyarország legfeljebb 8 szoba, maximum 16 férőhely kapacitású szálláshelyeinek tulajdonosai és üzemeltetői. A pályázat elsődleges célja az elérhető turisztikai szálláshelykínálat megújítása, ezáltal magasabb minőségű szolgáltatások létrehozása, valamint a kisvállalkozók megsegítése a járványhelyzet okozta válságból való kilábalásban. A felhívás keretében megvalósul a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, a szálláshely működéséből származó árbevétel által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése, a turisztikai szektor adófizetési képességének erősítése, az adófizetési morál javítása.

A magánszálláshelyek és egyéb szálláshely fejlesztése elnevezésű felhívásra a támogatási igényt 2020. június 4 0:00 óra és 2020. július 15. közötti időszakban van lehetőség benyújtani az NTAK rendszerben.

A pályázati felhívás és útmutató, valamint a kötelezően benyújtandó mellékletek 2020. május 25. napjától érhetőek el itt. 

(forrás: Tourinform Veszprém)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai