hirdetés
hirdetés

Jack Sparrow kapitány és a pápa nyári rezidenciája

Libalakomával lepte meg viszonteladó partnereit őszi-téli programmagazinjának bemutatóján a több mint 20 éves múltra visszatekintő Haris Travel Club, amelynek útjain a Karib-tenger kalózainak nyomába eredhetünk, vagy megnézhetjük a pápa nyári rezidenciáját.

hirdetés

A rendezvényen Haris Ernő igazgató kiemelte, hogy a novembertől március végéig terjedő időszakra vonatkozó ajánlatokat tartalmazza magazinjuk, amely nem tekinthető katalógusnak, mivel nincs benne az utazási szerződés. A jövő évi katalógus várhatóan február végén jelenik meg, és az áprilistól októberig terjedő időszak ajánlatait foglalja egybe. Az őszi-téli programmagazinban a legrövidebb túra egynapos, a leghosszabb a 22 napos Ausztrália – Tasmánia – Új-Zéland-körút.

Az egynapos programok között alföldi óévbúcsúztató és reneszánsz királyi lakoma is szerepel, számos adventi program és a mohácsi busójárás mellett. A Haris Travel Club a világ minden földrészére szervez kulturális körutazásokat, ezek eltérő színnel vannak jelölve a kiadványban. Külön fejezetet szenteltek ezen felül a közel-keleti programoknak. A szentföldi, dubaji, ománi és iráni utak továbbra is indulnak, bár a klasszikus Szíria – Libanon – Jordánia-körút, objektív okok miatt most is kimaradt a kínálatból.

A Haris Travel Club utasainak jelentős része törzsutas, őket olyan szolgáltatásokkal várják, mint a tengerentúli utak előtti tájékoztató előadás, amelyet az az idegenvezető tart, aki majd a túrát is viszi. Az iroda kiemelt figyelmet fordít a szakértő idegenvezetők kiválasztására, iráni programjukat olyan guide kíséri, aki a helyiek szerint „jobban beszél perzsául, mint ők”.

A programfüzet újdonsága az új ikonrendszer: jelölték az aktív(abb) programokat, ahol egyes napok az átlagosnál megerőltetőbbek, külön piktogramot kaptak a csillagtúrák, az évek óta népszerű kedvencek, valamint a buszos/repülős megközelítést rugalmasan kombináló programok. Külön jelölik majd a jövő évi katalógusban azokat az utakat, amelyek ára kedvezőbb lesz, mint volt az idén. Az is újdonság, hogy a programok mellett térkép is helyet kap, amelyen a túra útvonala követhető végig.

Egy karibi úti cél: Martinique (Fotó: Atout France/Droits rØservØs)
Egy karibi úti cél: Martinique (Fotó: Atout France/Droits rØservØs)

Haris Ernő kiemelte, hogy évről-évre bővítik, módosítják, frissítik programjaikat, ugyanakkor a kínálatban újdonságok is helyet kaptak, ezek közé tartozik a Skóciát a Hebridákkal kombináló túra vagy a Róma-Nápoly-Capri körutat a pápai nyári rezidenciával, Castel Gandolfóval kiegészítő utazás. Érdekesség a kínálatban az Arab-öböl gyöngyszemeit felvonultató túra Dubajtól Abu Dhabin át Ománig. Három időpontban indul jövőre a sri lankai körutazást 3 napos maldív-szigeteki pihenéssel kombináló túra. Igazi különlegesség a Karib-tenger kalózai program, amely Puerto Ricót, a Virgin-szigeteket, Barbadost és Martinique-ot kombinálja. Mivel az utasok csak minimum két átszállással tudnak eljutni Magyarországról a túra kiindulópontjára, ezért az iroda egy New York-i szállást is beiktatott a programba az odaút során.

Mivel az utasok egyre növekvő számban igénylik a programok testre szabását, erre a Haris Travelnél is felkészültek. Náluk az is megoldható, hogy a Dél-Afrikából hazafelé tartó utas három nappal meghosszabbítsa programját Dubajban. Az egyéni kéréseknek azért ára van, 10 ezer forintot kérnek egy egyéni programterv összeállításáért, amelyet megrendelés esetén betudnak a részvételi díjba. Az irodánál azt is hangsúlyozzák, hogy rejtett tételektől mentes náluk az árképzés, minden fizetendő költséget feltüntetnek az árblokkban. A jövő évi túrák közül említést érdemel a Franciaország szinte össze fontos látnivalóját (Párizst kivéve) érintő Tour de France-program, az USA nyugati partját alaposan feldolgozó körút és az iráni nagykörút. A jövő évi árualap feltöltése folyamatosan történik az iroda honlapjára. A társaságnál magányosan utazók számára igény esetén szobatársat is megpróbálnak találni.

A Haris Travel Club november 13-tól december 15-ig értékesítési versenyt hirdet a viszonteladók részére, fődíj egy szabadon felhasználható, 100 ezer forintos utazási utalvány.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai