hirdetés

Nyerők a törzsvendégek az Ízlelőben

A szekszárdi Ízlelő Családbarát Étteremben - ahol a vendégtérben és a konyhán is sérültek dolgoznak - december 18-án, csütörtök délben tartották a sorsolást, amelyen az egész évben hozzájuk járó törzsvendégek közül került ki az a két szerencsés, aki egy pesti és egy balatoni szállodába szóló wellness hétvégét nyert.

hirdetés

A sorsoláson részt vett a balatonfüredi szálloda, a Hotel Margaréta két tulajdonosa, a Forsthoffer família két tagja, Forsthoffer Ferenc cégtulajdonos és lánya, Ágnes, a szálloda ifjú igazgatónője. Így ők adhatták át a szerencsés nyertesnek, dr. Fodor Krisztinának a hozzájuk szóló két éjszakás, két főre szóló wellnesshétvégés meghívást, és nagy öröm volt, hogy a bírónő épp jelen is volt, hisz pont abban a pillanatban fejezte be ebédjét, amikor kihúzták a gyűjtőládából a nevét.

A másik nyertes, Kirschner Magdolna sajnos nem volt délben az étteremben, nemsokkal azelőtt ment haza, ételhordóban elvíve az ebédjét. Ő hamarosan felkeresheti a pesti Continental Hotel Budapest gáláns felajánlása alapján a Dohány utcai négycsillag superior minősítésű szállodát egy pihentető hétvégére, sőt, két napon keresztül akármikor felpattanhat a fővárost folyamatosan járó Hop on Hop off bármelyik járatára, és ismerkedhet Budapest nevezetességeivel.

A nyereményt kapja: Kirschner Magdolna.
A nyereményt kapja: Kirschner Magdolna.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai