hirdetés

Kutya egy buli lesz

Idén május 16-19. között a világ vezető kutyás társadalma hazánkra figyel, hiszen ekkor tartják a Hungexpo teljes területén a World Dog Show 2013-at, azaz a Kutya Világkiállítás idén tavasszal Budapestre költözik. 

hirdetés

Az ötnapos kutyás szépségverseny háromnapos nemzetközi kinológiai kongresszussal is kiegészül, sőt, a világ vezető boxer, terrier és agár hatalmasságai is ugyanekkor nálunk adnak randevút. A négy éves előkészítői munkáról, valamint a várva várt esemény részleteiről számoltak be az érintettek kedden, február 12-én, a Dunán ringatózó Columbus hajón, ahol alkalmi kutyabemutatót is tartottak: magyarországi világ- és Európa-győztes négylábúak vonultak fel a sajtóbemutató résztvevői előtt.

Elhangzott, mintegy 20-25 ezer kutyával érkező versenyzőt várnak a rendezők, összességében pedig mintegy 150-200 ezer külföldi érkezik majd a magyar fővárosba a világkiállítás okán. A monstre szervezés rendezésébe, lebonyolításába a gödöllőiek is besegítenek: kísérőprogramok lesznek Sissi városában is, és a többnapos programsorozat nagyságát mi sem jellemzi jobban, minthogy elhangzott: a 2013. évi Forma 1 futam mellett ez lesz idehaza a másik olyan legnagyobb olyan esemény, amely miatt a fővárosba és körzetébe a legtöbb turista érkezik.

Nézze meg a rendezvényt beharangozó kisfilmet!

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai