hirdetés

Díszkivilágítást kap a badacsonyi bornegyed

Először kap díszkivilágítást a badacsonyi bornegyed, aminek ünnepélyes bemutatására Badacsony és Szigliget közösen állít borkarácsonyfát.

hirdetés

Szombaton szó szerint nagy durranással indítják el a Balaton új téli programkínálatát bemutató rendezvényt Badacsonyban. A szigligeti vár ágyújával adják meg a jelzést, amire első alkalommal gyújtják fel a badacsonyi bornegyed díszkivilágítását.

16-án szombaton 17:30-kor a Park utca és a Római út kereszteződésénél lesz a találkozó Badacsonyban. A hegy lábánál a szigligeti ágyú dörrenésére kapcsolódnak fel majd első ízben az ünnepi fények és az alkalomra felállított borkarácsonyfa is.

Köszöntőt mond Krisztin-Németh László Badacsonytomaj polgármestere, Balassa Balázs, Szigliget polgármestere, a Balatoni Szövetség elnöke, Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke, Kardos Gábor, a Kör szóvivője. Ott lesz Balassa Dániel, Szigliget várkapitánya, aki a várágyút hozza és a Badacsony Nyitva résztvevői: Laposa Zsófi (KisHableány, Laposa Birtok), Istvándy Gergely (Istvándy Borműhely), Nagy Miklós (Hotel Bonvino Wine & Spa, Hotel Neptun, Tilia, a Badacsonyi borvendéglő), Tóth Ádám (Pláne Badacsony borterasz), Nagy István (Fata Pince, Borbarátok). 

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai