hirdetés

Önvezető robotok Los Angelesben

Az Umami Burger és a Krispy Rice márkát birtokló C3 a Coco robotikai céggel működik együtt Los Angelesben, hogy ezzel is hatékonyabbá tegye a házhoz szállítást.

hirdetés

A társaság szerint az innovatív futárszolgálatuk számos előnnyel bír, beleértve az alacsonyabb szállítási költségeket és a gyorsabb teljesítést. Az önvezető kiskocsiknak köszönhetően ugyanis a személyzetnek nem kell várnia a futárra, hanem az ételek elkészülése után azonnal beletölthetik azokat a szállítódobozba.

A C3 digitális étterem szerint a robot 97%-ban pontosan érkezik a megrendelés helyszínére. Úgy vélik, a robotok akár 50%-kal csökkenthetik a kiszállítási költségeket, valamint a hagyományos házhoz szállításhoz képest így 30%-kal gyorsabban érkezik meg az étel. Továbbá a környezetet is kevésbé károsítják, és egyedi felhasználói élményt nyújtanak a megrendelőknek. Az eddigi sikerekre való tekintettel Los Angeles más helyein és további városokban is bevezetnék ezt a módszert.

Forrás: Transpack
Forrás: Transpack

Az önvezető kiszállítás egyre inkább jellemző az olyan vendéglátóipari vállalkozások esetén, amelyek megfizethető alternatívát keresnek az autós logisztikával szemben – írja a Transpack.hu.

(forrás: Transpack.hu / Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai