hirdetés

Gastro Card és Gyenesi Íz-lelő

Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában a helyi Turisztikai Egyesület partner vendéglátó egységeinek kezdeményezésére, összefogásukkal a nyár elején új akció indult. 

hirdetés

A vendégszám-növelés, és a szorosabb tagi együttműködés érdekében, kedvezményes étkezési lehetőséget ajánlanak az Egyesület tagjainak és a tagoknál megszálló vendégek számára. 

A kezdeményezés nagyon népszerű volt, mind a vendégek, mind pedig az akcióban résztvevők megelégedésére. A vendégek több száz Gastro Card-ot vettek igénybe, amivel sikerült a településen tartani és azon belül is az akcióban résztvevő partnerekhez irányítani a vendégeket.

Szintén a vendéglátó egységek összefogásával került megrendezésre az elmúlt szombaton immáron 5. alkalommal a Gyenesi Íz-lelő gasztrotúra, melynek során megduplázták az eddigi legnagyobb, tavaly őszi létszámot.

A vendégek a megvásárolt részvételi jeggyel az egyesület partneréttermei közül kettőben fogyaszthatták el a kifejezetten erre a napra összeállított speciális menüt, és a hozzájuk ajánlott finom italokat, valamint este részt vehettek A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkertben a zenés-borozós záróprogramon. A helyszínek között öko-dottó (lovaskocsi) szállította ezúttal is a vendégeket.

Tapasztalatok összegzését követően, az akciókat finomítva tervezik a folytatást.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk