hirdetés
hirdetés

Új vezető az Orient Travel élén

Mikó Gábor személyében új irodavezető került az Orient Travel Budapest élére.

hirdetés

Június 1-től Mikó Gábor tölti be az irodavezetői pozíciót az Orient Travel Budapestnél. Mikó Gábor szakmai pályafutását 1997-ben az Avantgarde Utazási Irodában kezdte, ahol buszos és repülős utak szervezésével foglalkozott az irodavezetői teendők ellátása mellett. 2009-ben egy rövid kitérőt tett a TUI-nál és az Anubis Travelnél, majd 2010-től a Millennium International Utazási Irodában dolgozott, ahol fő tevékenysége egyéni utaztatás, iskolai és és céges utazásszervezés, és több ezer fős projektek (pl. Advent Bécsben, Velencei karnevál) irányítása volt.

Mikó Gábor
Mikó Gábor
Az ott töltött időszakban olyan speciális területeken is tevékenykedett, mint céges rendezvények külföldön történő, teljes körű leszervezése, labdarúgó tornák lebonyolítása és az űrturizmus hazai bevezetésének előkészítése.

Az Orient Travel Budapest Utazási Iroda 2014-ben alakult, Magyarországon egyedülállóan máig az egyetlen állóhajón működő utazási iroda. Az iroda egyre jelentősebb szerepet játszik a hazai kiutaztatásban és a beutaztatásban egyaránt.

Kiutaztatásban az egyéni utazásszervezés és utazásközvetítés mellett az őszi és téli csoportos programszervezés került előtérbe (Bécsi sörfesztivál, Prága, Lovrani gesztenyefesztivál, adventi utazások, síutak stb.), amelyek értékesítését belföldi partnerirodákkal együtt végzi. Az Orient Travel kiegészített árualapja rövidesen megjelenik a CESYS foglalási rendszerében. A beutaztatásban a cég egyik központi eleme a dunai hajós programok szervezése.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai