hirdetés

Desszertkönyvet mutattak be a Szamos Gourmet Házban

Borbély Béla a Szamos Marcipán egykori fejlesztő technológusa.

hirdetés

Borbély Béla, a Szamos Marcipán egykori fejlesztő technológusának Desszertkönyv című szakmai könyvét hétfőn, március 24-én stílszerűen a Szamos Gourmet Házban mutatták be. Az eseményen a szaksajtó képviselői találkozhattak a kiadást támogató Szamos család tagjaival is.

Elhangzott, hogy a szerző, Borbély Béla nagy szakmai tudás birtokában a régi receptek sorát a saját kreációival kiegészítve foglalta össze az – elsősorban szakember – olvasók számára.

A könyv a cukrászat és az édesség világából közöl recepteket, mindezt nem száraz formában tárja elénk, hanem megfűszerezi szakmai életének történeteivel. A 240 oldalon számos fotó, a szerző grafikái és néhány festménye is megjelenik.

A könyv foglalkozik különféle csemegékkel, desszerttortával, krémtortákkal, valamint megosztja az olvasókkal a fagylalt és a parfé készítésének titkait is.

A 240 oldalas, színes könyv a Kovalin Stúdió tervei alapján készült el a Gyomai Kner Nyomdában.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai