hirdetés
hirdetés

Csapatépítés a Neckermann-nál

Közel 100 fő részvételével a Neckermann idén a csapatépítő tréningjét Balatonlellén borkóstolással és szakmai előadásokkal fűszerezve szervezte meg.

hirdetés

A hétvégi programon az országos irodahálózat és a központi iroda dolgozói egyaránt jelen voltak a balatonlellei Hotel Lido***-ban, így lehetőség adódott a nyári szezon értékelése, és a téli szezonra való felkészülés mellett, egyes egyedi termékek részletes elemzésére és az új kollégák bemutatására is.

Az októberi napsütésben dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezetője értékelte a Neckermann nyári szezonban elért teljesítményét és ösztönözte a kollégákat a jó teljesítmény folytatására a téli, illetve decembertől majd a jövő nyári szezonban is.

A csapat a hegyen
A csapat a hegyen
A cégvezetés a rendezvényen kiemelten foglalkozott a már online foglalható és hamarosan kiadványban is megjelenő Börze árualappal, mely már 74.145 Ft/fő ártól kínál nyaralást a téli szezonban; továbbá a 2 éjszakás és 4 éjszakás kenyai safari programokkal, melyek indulási napjait úgy alakította ki a Neckermann, hogy akár 2 féle safarit is kipróbálhat az utas már az 1 hetes tartózkodás ideje alatt!

Szó esett a hamarosan megrendezésre kerülő Szezonnyitó Síbuliról (2010.11.18-21.), mely évről évre egyre népszerűbb az utasok körében, illetve a Neckermann Havazin Síkupáról (2011.03.10-13.), ahol akár az értékesítő kollégák, partner utazási irodák munkatársai és a partnerek által küldött utasok is részt vehetnek amatőr síversenyen. A rendezvényről, a téli havas kalandokról az RTL Klub heti Havazin műsorában is értesülhet az érdeklődő.

Ehhez a programhoz csatlakozva tartott borkóstolót a Sport és Borbarátok Egyesülete és tájékoztatta a kollégákat az egyes szolgáltatásairól, melyek egyedi termékként foglalhatók a Neckermann irodákban, illetve bemutatta síoktató csapatát, akikkel a Neckermann a Havas Rendezvényein együttműködik.

Továbbá, az Európai Utazási Biztosító Zrt. is előadást tartott új biztosítási termékeiről, illetve a változásokról, valamint bemutatták utasbiztosításaik kiemelkedően kedvező ár/érték arányát.

A jó kedv, kellemes hangulat mellett szerencsére az időjárás is kedvezett a Neckermann hétvégi programjához, ahol a kollégák megismerkedhettek a helyi tökfesztivállal, a Bujdosó pince nagyszerű borkínálatával, és a lellei Kishegyről a turista elé táruló gyönyörű balatoni látképpel.

A csapatépítésből az esti buli sem hiányzott, így a sok munkával telt nyári szezon után a kollégák is lazíthattak végre. Csattanóként, három kolléga egy-egy utazási voucherrel térhetett haza (egy repülős, egy autós és egy belföldi), így a Neckermann-os dolgozók biztosan várják majd a következő csapatépítő tréninget.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés