hirdetés
hirdetés

Egészéves katalógus és partnerparti az ETI-nél

Nagyszabású, katalógusbemutatóval egybekötött partnerpartit szervezett az ETI október 8-án, szerdán.

hirdetés

Az ETI már most új, egész éves katalógust adott ki, így nem csupán a téli utazási csomagokat, de a jövő nyári ajánlatokat is megtaláljuk benne, egészen 2015 októberéig. Andreas Hámorszky, az ETI magyarországi vezetője elmondta: tanulmányok igazolják, hogy elsősorban a nők azok, akik kiválasztják az utazást, éppen ezért került a címlapra a híres svéd modell, Marcus Schenkenberg – félmeztelenül.Az eseményen Andreas Hámorszky elmondta, hogy a téli szezonban először november 8-án lehet Hurghadába repülni Budapestről a Travel Service gépein közvetlen járattal, a helyeket az ETI a Kartago Tourstól bérli. Szintén budapesti indulással az ötcsillagos Grand Cruises nílusi hajókra is foglalhatók téli ajánlatok. Ezen kívül Sharm El Sheikh-re is eljuthatnak az utasok Budapestről, melynek részletei még kidolgozás alatt állnak. Bécsből Marsa Alamba is lehet repülni a Fly Niki járataival szintén novembertől, itt új kínálatként a Port Ghalib nevű luxus üdülőövezet szállodái is szerepelnek. Jövő nyártól Budapestről ismét az ETI saját charterével, Nesma gépeken utazhatnak a turisták Hurghadába és Sharm El Sheikh-re. Megtudtuk azt is, hogy Linzben egy külön reptéri váró nyitotta meg kapuit az ETI Mahara Club tagjai előtt, továbbá bejelentette, hogy Szlovéniában is megkezdték az értékesítést.

Az ETI továbbra is a Red Sea hoteleket kínálja utasainak, az utazási iroda a szállodalánc kizárólagos képviselője. A szállodák közül a luxuskategóriájú Makadi Spa, a Makadi Palace és a Sharm El Sheikh-i Ghazala Gardens TripAdvisor kiválósági elismerésben részesült 2013-ban.

Andreas Hámorszky köszönetet mondott a legtöbb ETI-csomagot értékesítő utazási irodáknak is. Elmondta, hogy Budapesten a legtöbb utat az Euro Travel adta el, utána következett az Invia, majd a Dive Hard. A vidéki irodák közül pedig a legtöbb csomagot a keszthelyi Hatos Utazási Iroda értékesítette, őket követi a soproni Blaguss, majd a debreceni Forum Travel Center.hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk