hirdetés
hirdetés

Eladó egy belvárosi szálloda Győrben

A Rába Nyrt. igazgatósága közgyűlési hatáskörben jóváhagyta csütörtökön a társaság tulajdonában lévő Konferencia Hotel értékesítését árverés útján.

hirdetés

A járműipari holding a járványügyi veszélyhelyzet miatt a részvényesek jelenléte nélkül tartotta éves rendes közgyűlését, amelyen így az igazgatóság hozott határozatokat. A Győr belvárosában található Konferencia Hotel Rába értékesítése több éve szerepel már a társaság terveiben. Jelenlegi funkciója nem tartozik a vállalat főtevékenységei közé, és az ingatlanban sem a vállalat, sem leányvállalatai nem folytatnak tevékenységet, így az értékesítés nem befolyásolja a vállalatcsoport operatív működését.

A rendezvényközpontként és szállodaként üzemelő ingatlan 335 millió forintos bekerülési költségen szerepel a társaság nyilvántartásában. Az ingatlant értékelő független DLA PIPER Business Advisory Kft. a hotel piaci értékét 1,146 milliárd forintban határozta meg 2021. február 28. fordulónappal. Az ingatlant árverésen tervezik értékesíteni, nettó 1,146 milliárd forintos kikiáltási áron a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által működtetett elektronikus aukciós rendszeren keresztül. Az ügylet átfutási idejét legalább három hónapra becsülik.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai