hirdetés
hirdetés

Eladó ez az elegáns vidéki butikhotel

Modern, hívogató lakberendezést ötvöztek egy soproni butikhotelben jelenlegi tulajdonosai. A 962 nm-es ingatlan azonban most eladóvá vált - írja a Kisalföld.hu.

hirdetés

Egyedi, jelenleg is jól prosperáló üzleti épület-együttest kínálnak megvásárlásra Sopron belvárosától pár perces sétára, de autóval is kitűnően megközelíthető, központi helyen. Az ingatlan három részre osztható, melyek jól elhatárolhatóak, de akár össze is kapcsolhatóak. Az utcafronti klasszicista műemlék épület 1810-n épült, bruttó 630 nm-s, két szintes, részben alápincézett - írják az Átrium Art & Rooms névre keresztelt, négycsillagos minősítésű panzióról.

Jelenleg egy 11 szobás, igényes butikhotelként működik a ház wellness részleggel. Állapota kitűnő, semmilyen felújítási, vagy karbantartási munkát nem igényel. Az udvari oldalszárny és keresztszárny stílusában igazodik a klasszicista főépülethez. A C alakban elhelyezkedő épületegyüttes egy tágas, gyönyörű udvart fog közre. A keresztszárnyban jelenleg iroda és raktár, az oldalszárnyban szolgálati lakások kaptak helyet. [...]”

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

A legnagyobb versenytársak ma a turizmusban azok az ágazatok, amelyek elhalásszák az értékes munkaerőt. Ebben a versenyben a képzés a legnagyobb fegyver. Ez őszi lapszámunk egyik fókusztémája.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk