Horeca Meetup - Uzsonna a Párisi Udvarban

Storyboard, magas minőség, topkategória: fontos hívószavak a mai vendégvárás területén.

Egy ráérős uzsonna barátokkal, ismerősökkel, vagy üzleti partnerekkel? Mindez valahogy eltűnt a mai rohanó világban. Ideje feleleveníteni ezt a kellemes időtöltést! És hol máshol lehetne a legautentikusabban, mint épp azon a helyen, amely a régi Budapest egyik legismertebb találkozási pontjának számított. Ezért is invitáljuk most kedves vendégeinket egy igazi, a századelőt a mai kor gasztronómiájának elemeivel vegyítő, tökéletes uzsonnára, amelynek során – hagyományainknak megfelelően – naprakész és informatív előadásokat kínálunk a híres Párisi kocka, a finom kávé és többféle kísérő italok mellé vendégeinknek Budapest ma egyik legszebben felújított, lélegzetelállító pompában hódító új szállás- és találkozóhelyén, a belvárosi Párisi Udvarban.



Ahol az alkalomhoz és a helyhez igazodva a következő előadásokkal várjuk október 9. délutánjára szakmai partnereinket:

Program

13.30 – 14.00 Regisztráció

14.00 – 16.00 Szakmai előadások

 Pillantás a Párisi Udvar történetébe

Előadó: Schwindt-Kiss Andrea, igazgató, Párisi Udvar Hotel Budapest

 10 perc business: Igényes terek, hatékony megoldások – tanácsok Magyarország piacvezető high-end design megoldásokat kínáló cégétől
E
lőadó: Orbán Zoltán, tulajdonos, Solinfo Group

 Storyboard, avagy mennyire fontos a story, a személyes történet a mai turisztikai kommunikációban? Merre halad a Magyar Turisztikai Ügynökség ezen téren? 
Előadó: Szabó Áron, szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgató, Magyar Turisztikai Ügynökség

 
10 perc business: Információk első kézből a Sirha 2020 kiállításról
Előadó: Tihanyi Klára, kiállításigazgató, Sirha Budapest

 Ha Eger, akkor bor, Vár, törökök? Igen, de egész másképp, mint gondolnád: betekintés a Hotel Arcanum falai közé
Előadó: Máté Zsolt, belsőépítész, New Age Interior Stúdió

 15 perc business: Prémium alkohol-márkák a Coca-Cola HBC Magyarország portfóliójában
Előadó: Sorosánszki Andrea, Prémium alkohol trade manager, Coca-Cola HBC Magyarország

 3 készülő szálloda Budapesten, 1 tervező: történelmi elemek, kortárs vonalvezetéssel
Előadó: Radnóczy Eszter, vezető tervező, ester’s partners

 10 perc business: Jammertal Borbirtok

Előadó: Malek László, Prémium Ügyfél Kapcsolattartás és Key Account manager, Jammertal Borbirtok

16.00-tól – Uzsonna válogatott finomságokkal, közben lehetőség a Ház bejárására

A részvétel ingyenes, de a létszám limitált, egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően 1, maximum 2 fő részvételére számítunk!

A jelentkezéshez kattintson a képre és kitöltve juttassa vissza a [email protected] e-mail címre!


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.