hirdetés
hirdetés

Ne csak kergesd, ragadd meg álmaidat!

A KLM új fejlesztése a leggyakrabban használt kereső- és közösségi oldalak alapján, gyönyörű képekkel illusztrálva mutatja be a desztinációkat.

hirdetés

A KLM mindig is élen járt a digitális technológiák és platformok kiterjesztésében a légitársaságok között, nincs ez másként a legutóbbi fejlesztésüknél sem. A KLM Dream Catcher összegyűjti és rendszerezi azokat, az utazás szempontjából fontos információkat, amelyek a legnépszerűbb keresőrendszerekből, értékelő weboldalakról és közösségi oldalakról származnak, mint például a Google, a TripAdvisor, a YouTube, a FourSquare, a flickr vagy a Wikipedia. Így a választott desztinációval kapcsolatos leírások nem csak inspirálók, de őszinték is és sokrétűek is.Még a használata is élvezetes

A felhasználóknak nincs más dolguk, mint beírni a kívánt célállomást, majd a megjelenített találatok, ajánlások között böngészni szállás, vásárlás, szórakozás, illetve étterem és bár kategóriákban. Az egyes találatokon kívül fix helyen lehet látni a hely aktuális időjárását, és egy klikkeléssel a desztinációra induló járatokról és repülőjegyárakról is tájékozódhatunk, továbbá a helyi idő és valuta is megjelenik, utóbbi értéke abba a pénznembe átszámítva, amelyik országból nézzük a weboldalt.

Ha még nem találtuk meg az álomutat, akkor pedig a keresőmező mellett a „Surprise me!” feliratra kattintva a Dream Catcher random városokat és az azzal kapcsolatos információkat tölt be.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk