hirdetés

Győzni tudni kell, de néha egy ütős megjelenés is elég!

Klasszis TopDesign 2023: módosult a határidő

Meghosszabbítottuk a pályázatok leadásának határidejét Magyarország legnagyobb, legátfogóbb, a hazai teljes Horeca-ágazatot megszólító szakmai versenyünknél, a Klasszis TopDesign 2023- nál, amelynek során rangos hazai és nemzetközi zsűri bírálja el a beérkező pályaműveket, és ahol a közönségszavazás is fontos szerepet kap. Az eredményhirdetésre Magyarország egyik legújabb, legkülönlegesebb budapesti szállodájában kerül sor – valóban exkluzív körülmények közt.

A módosított nevezési határidő: 2023. szeptember 15.

A pályázatok végső leadási határideje: 2023. szeptember 29.

hirdetés

A nemzetközi szintű megmérettetés teljes folyamatát nemcsak a Klasszis Csoporthoz tartozó, a versenyt szervező Turizmus Online összes felületén (híroldal, hírlevél, közösségi platformok) kísérhetik figyelemmel a pályázók és a verseny iránt érdeklődők, hanem a szintén a Klasszis Csoporthoz tartozó további online nagyközönségi platformokon (Piac & Profit, Privátbankár.hu, Mfor.hu) is végig nyomon követhető minden fontosabb részlet, hiszen a kihirdetéstől kezdve a díjátadásig végig tudósítunk felületeinken erről a páratlanul szép és látványos szakmai megmérettetésről.

Idén három új izgalmas kategória került be a verseny lehetséges pályázati lehetőségei közé. Ezek egyike a tavalyi kiemelt kategóriának számító fenntarthatóság-terület után (amelyet természetesen a téma fontossága miatt idén ismét szerepeltetünk a verseny során) most a vendégélmény az, amelyet megkülönböztetett figyelemmel vizsgál a zsűri, és amely idén legfőbb kategóriaként szerepel. Emellett bekerült a többi jelentős versenyzési lehetőség mellé a gyerekbarát és az állatbarát kategória is – vagyis ahol ilyen lehetőséget biztosítanak a vendégnek, bátran jelentkezhet az adott hely idei versenyünkön.

Versenyre fel! Induljon el, és derüljön ki, ki kapja idén azon rangos díjak valamelyikét, amelyet immár nemcsak határon belül, hanem azon kívül is ismernek, és amely elismert brandként nagyon is számít abban az esetben is, amikor eldönti a vendég, hogy melyik szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet keresse fel.

Minden további információ és a pályázatok beadásának lehetősége ITT >>

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk