hirdetés
hirdetés

Már várja vendégeit az Alice Hotel

Május elejétől várja vendégeit a budapesti Andrássy 116 szám alatt található Alice Hotel, amely a BDPST Group felújításának köszönhetően nyithatta meg kapuit 2020 végén - kaptuk a tájékoztatást a társaságtól.

hirdetés

Teljes kapacitással várja a pihenni vágyókat az Alice Hotel az Andrássy út 116 szám alatt található patinás villaépületben. A műemléki szempontok szerint megvalósított rekonstrukciós munkálatok után egy negyvenegy szobás, minden igényre felkészült szálloda jött létre 2020 novemberében. A  szállodaberuházó cég szerint a ház egyedisége abban áll, hogy a budapesti nagypolgári életérzést és autentikus élményt modern enteriőrrel fűszerezve élhetik át a vendégek.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy szállodánk megnyithatta kapuit a nagyközönség előtt, így minél többen megtapasztalhatják majd sajátos báját. Vendégeink az itt tartózkodásuk során átélhetik a budapesti aranykor hangulatát a belváros központjában, mégis csodálatos miliőben. Az Alice Hotel különlegessége, hogy a vendégek jó idő esetén az Andrássy útra néző, a Hősök terétől csupán egy sarokra található hangulatos, A116 Brunch Bar teraszán is elfogyaszthatják a reggeli, ebéd és vacsora fogásait egy finom ital, vagy koktél társaságában” – mondta Kövesdi Barnabás, a hotel igazgatója. „Szállodánk számára kiemelten fontos, hogy a megváltozott helyzetben is biztosítsuk a gondtalan feltöltődés lehetőségét vendégeink számára. Ennek érdekében még nagyobb hangsúlyt fordítunk a hotel által kínált kiszolgálás minőségére, hogy valóban minőségi élménnyel gazdagodhasson, aki minket választ kikapcsolódása állomásaként” – tette hozzá.



A korábban nem látogatható történelmi épület egy része a felújítást követően a szállodavendégek mellett a nagyközönség számára is megnyílik, hiszen az Andrássy úti oldalon a kertben egy szezonális terasz is helyet kapott, ahol a vendégek megpihenhetnek egy élménydús városnézés során.

A belvárosi szállodát megnyitása óta Kövesdi Barnabás szállodaigazgató vezeti és nem titkolt célkitűzése, hogy az Andrássy út új ékkövévé varázsolja a házat. Kövesdi Barnabás karrierje során számos neves szállodában szerzett átfogó szakmai tapasztalatot. 2004-ben Concierge-ként dolgozott a Kempinski szállodában, majd később a Sofitel Hotel Front Office ès Houskeeping Manager pozícióját töltötte be. Később lehetősége nyílt betanítani egy nyitó szálloda front office részlegének csapatát Türkmenisztánban, majd 2019-ben vezető menedzserként részt vett az Arch Boutiqe Hotel elindításában is.


hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés