hirdetés
hirdetés

Ötéves a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület

November 27-én tartotta ünnepi, egyben tisztújító közgyűlését a Mátra Jövője Turisztikai Egyesület.

hirdetés

Az öt évvel ezelőtti 21 alapító közt már akkor is több mátrai település, szálláshely, turisztikai szolgáltató kapott helyet. Az évek során az egyesület mind meghatározóbb szerepet töltött be a mátrai turizmus fellendítésében. A jelenleg több mint 80 tagot számláló egyesület tagjai között Mátraszentimre, Sirok, Markaz, Visonta, Kisnána, Parád, Gyöngyöspata települések mellett több négycsillagos szálloda, panzió, étterem, cukrászda, borászat képviselteti magát a falusi szállásadókkal, kézművesekkel karöltve.

Évek óta mind népszerűbb saját programjuk a Mátrai múzeumok éjszakája, emellett támogatják tagjaik rendezvényeit. Az Utazás kiállításra féltucatnyi saját kiadvánnyal készülnek évről évre, ahol önálló standon mutatkoznak be.

A tisztújító közgyűlésen a tagok ismét Kápolnai Nagy Ágnest választották meg öt évre elnöknek, aki elmondta, szakmai munkájuk elismerésének tartják, hogy év elején megkapták a TDM regisztrációs számot, az országban az elsők között. Nyáron benyújtott helyi TDM szervezetek fejlesztése pályázatuk eredményére várnak, kedvező elbírálás esetén a két éves projekt keretében 42,5 millió forintot fordíthatnak a szervezet professzionális kiépítése mellett marketingre, rendezvény infrastruktúra fejlesztésre és rendezvényszervezésre.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai