hirdetés

Zöld út a food truck-oknak

A pesti alsó rakparton és a Városháza parkban. Tizennégy árusító helyet kínál a Főváros.

hirdetés

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ pályázatot írt ki büfékocsik (food truck) és mobilizálható pavilonok időszakos üzemeltetésére a pesti alsó rakparton és a Városháza parkban, amelyen a Budapest területén működő vendéglátó üzletek vagy fővárosi székhelyű mozgóboltok üzemeltetői vehetnek részt, írta közleményében a BFTK. A szervezők így szeretnének lehetőséget nyújtani a mikro- és kisvállalkozások fellendülésének a koronavírus járvány utáni újraindulásban.

 

Az egyenlő esélyek biztosítása érdekében a rakparton sorsolás útján választják ki azokat, akik közterület-használati hozzájárulást kapnak. A bérleti díj a piaci árnál kedvezőbb mértékű lesz, a kiírás összesen 14 db árusító helyre szól. A rakparton 2020. július 18-19-én és július 25-től augusztus 13-ig tartó időszakra szól a pályázati kiírás, a Városháza parkban pedig július 18-tól egészen szeptember 13-ig.

(forrás: hvg.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk