A négy napos utazás során a felek megállapodtak Heston Blumenthal egy későbbi időpontban történő magyarországi látogatásról, valamit arról, hogy a Fat Duck – az Akadémia pályáztatásában – készen áll fogadni tehetséges magyar szakembereket.
A fentiek nyomán tehát a Magyar Bocuse d’Or Akadémia meghirdeti a „Gyakorlaton Heston Blumenthalnál” című pályázatát.
Részvételi feltételek:
A pályázaton minden tehetséges fiatal szakács részt vehet, aki az alábbi követelményeknek megfelel:
- folyékony angol nyelvtudás
- szakács végzettség
- 3 hónap szakmai gyakorlat vállalása
- munkabírás és elhivatottság a szakmája iránt
- érvényes útlevél
A pályázónak vállalnia kell, hogy a szokásos egy hónap gyakorlat helyett a három hónapos, azaz a teljes ciklusban részt vesz. A győztes pályázó segítséget kap a megfelelő szálláslehetőség megtalálásában, illetve a Magyar Bocuse d’Or Akadémia szállás támogatásában is részesül.
A pályázatokat kizárólag e-mailben tudjuk fogadni, amelyeket a heston@bocusedorhungary.hu címre kérünk elküldeni.
A pályázatoknak tartalmaznia kell:
- Szakmai önéletrajz /angol és magyar nyelven/
- Motivációs levelet maximum 10 sorban /angol és magyar nyelven/
Beküldési határidő: 2010. április 15.
A pályázatok értékelésében a Fat Duck Team is részt vesz, a nyertes pályázatot 2010. május első hetében hirdetjük ki.
Magyar Bocuse d’Or Akadémia
A fentiek nyomán tehát a Magyar Bocuse d’Or Akadémia meghirdeti a „Gyakorlaton Heston Blumenthalnál” című pályázatát.
Részvételi feltételek:
A pályázaton minden tehetséges fiatal szakács részt vehet, aki az alábbi követelményeknek megfelel:
- folyékony angol nyelvtudás
- szakács végzettség
- 3 hónap szakmai gyakorlat vállalása
- munkabírás és elhivatottság a szakmája iránt
- érvényes útlevél
A pályázónak vállalnia kell, hogy a szokásos egy hónap gyakorlat helyett a három hónapos, azaz a teljes ciklusban részt vesz. A győztes pályázó segítséget kap a megfelelő szálláslehetőség megtalálásában, illetve a Magyar Bocuse d’Or Akadémia szállás támogatásában is részesül.
A pályázatokat kizárólag e-mailben tudjuk fogadni, amelyeket a heston@bocusedorhungary.hu címre kérünk elküldeni.
A pályázatoknak tartalmaznia kell:
- Szakmai önéletrajz /angol és magyar nyelven/
- Motivációs levelet maximum 10 sorban /angol és magyar nyelven/
Beküldési határidő: 2010. április 15.
A pályázatok értékelésében a Fat Duck Team is részt vesz, a nyertes pályázatot 2010. május első hetében hirdetjük ki.
Magyar Bocuse d’Or Akadémia