A cég magyarországi bemutatkozását Maciej Walnik - pacalfőző Guiness rekordot felállító és a 2012. évi Erfurti Kulináris olimpia bronzérmes, lengyel csapatának séfje és mesterszakácsai végzik.
Éttermi felhasználóknak biztonságot, valamint könnyebb, gyorsabb tálalási lehetőséget nyújtanak az egalizált súlyú, előre csomagolt steakek, medalionok vagy az olyan gourmand falatok, mint a bavette aloyou, marhapofa vagy a gyertya.
A 2012-ben létrehozott Beef Master márkát a saját tenyészetből származó minőségi és folyamatosan ellenőrzött szarvasmarha állományból készült csúcsminőségű termékek fémjelzik.
A Beef Master Hungary nevű magyarországi kizárólagos képviseletüknek köszönhetően mostantól hazánkban is folyamatosan elérhetőek lesznek a nem csupán ízletes, de egészséges alapanyagok is.
Forrás: Vendég & Hotel