Itt az Étterem Hét abszolút győzteseinek listája

A 2016. március 21. és 27. között rendezett X. Országos Étterem Hét ismét hatalmas vendégszámmal zárult. Hasonlóan az előző programhoz, több mint 24.000 Vendég foglalt asztalt a 139 résztvevő étterembe és próbálta ki azok 3 fogásos menüajánlatát!

A Vendégek közül 3.000-en küldték el véleményüket a március 22-31. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára. 

 

A 4.900 Ft-os Prémium menükategória győztesei:

- Legjobb teljesítmény: La Perle Noire étterem & lounge

 - Legnépszerűbb étterem: Fire Churrascaria étterem

- Legjobb új résztvevő: Costes Downtown étterem

- Legjobb tradicionális/magyaros: Gundel étterem

- Legjobb nemzetközi: Hemingway étterem

- Legjobb hotelétterem: Brasserie & Atrium (Corinthia Budapest)

- Legjobb bisztró: Matrjoska bisztró

- Legjobb kis létszámú étterem: Chess étterem

- Legjobb étterem - Nyugat-Magyarország: Szél Fiai Fogadó (Nyúl)

- Legjobb étterem - Kelet-Magyarország: IKON étterem (Debrecen)

 

A 3.300 Ft-os menükategória győztesei:

- Legjobb teljesítmény: Budai Gesztenyés Nagyvendéglő (Budakeszi)

- Legnépszerűbb étterem: Manna lounge & étterem

- Legjobb új résztvevő: Macesz bistro

- Legjobb tradicionális/magyaros: Dunacorso étterem

- Legjobb nemzetközi: VakVarjú étterem (Újlipót)

- Legjobb hotelétterem: Gellért Söröző & Brasserie (Danubius Gellért)

- Legjobb bisztró: Eiffel bistro & bar

- Legjobb kis létszámú étterem: Pane Vino étterem

- Legjobb étterem - Nyugat-Magyarország: Zsolnay étterem (Pécs)

- Legjobb étterem - Kelet-Magyarország: Drót bisztró (Miskolc)

 

Ráadás Étterem Hét

Április 18. és 24. között, azaz az Étterem Hét EXTRA ideje alatt, a Vendégek által márciusban megválasztott 16 győztes budapesti/Pest megyei étteremben még egy alkalommal mindenkinek lehetősége lesz újra megkóstolni az Étterem Hét győztes, 3 fogásos menüsorait.

Asztalfoglalások továbbra is kizárólag online formában érvényesek! A kiadott helyek számát az éttermek a minőség fenntartása miatt limitálják. Asztalfoglalások indulása: Április 11. (hétfő) reggel 6.00 órától csak a www.etteremhet.hu oldalon.

Forrás: Vendég&Hotel Online

Forrás: Országos Étterem Hét


Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?