A megérkezőket kedvesen fogadták, egyenruhába bújtatták, és ki-ki indult oda, amihez ért: Peti a konyhára, Norbi pedig a vendégtérbe, ahol már javában tartott a reggeliztetés. Poharakat vitt ki tálcán a dzsúzok mellé, majd amikor lanyhult a roham, Rókai Péter, az étterem egyik menedzsere körbevezette a házon, megmutatta, hol mi történik náluk. Látta a karácsonyi díszekbe öltöztetett lobbit, ahol jött-ment a sok-sok vendég, a konferenciatermek sorát.
Peti pedig annyi húst hártyázott le a konyhán, amit azt mondja, még életében soha egy nap, náluk egy hét elteltével se fogy annyi, mint a pesti hotelben egyetlen nap leforgása alatt. Közben Norbinak egy felszolgáló megmutatta, hogy zajlik náluk ebédhez a felterítés, az ebéd alatt is segíthetett, hallhatta, hogy bánnak a vendéggel, mit kérdeznek, hogyan felelnek a kérdésekre, és Norbi vihetett ki egy-két italt is az ételek mellé. Mivel a ház Pepper’s éttermében látványkonyha működik, látták, hogy a szakácsok az ebédet sokszor a vendégek előtt állították össze a kérésük alapján.
Peti és Norbi sok-sok élménnyel gazdagon tértek vissza Szekszárdra, sok érdekességet láttak, próbáltak ki a gyönyörű szállodában, a jövő hétvégén pedig Marika, a kerekesszékes felszolgáló és Évi - ismét egy szakács a konyháról-, aki halláskárosult, indulhat majd Budapest felé.
Forrás: Vendég & Hotel