Terítéken az új generációs Club World

Tegnap a Mokka Café &Restaurantban a British Airways új generációs Club World osztályának szolgáltatásait és ízeit ismerhették meg a meghívottak.

Az étterem vendégei április végéig próbálhatják ki a légitársaság nemzetközi fedélzeti ételválasztékát és az ahhoz illő borokat. Két szerencsés vendég részére két New York-i repülőjegyet is kisorsolnak, így ők a fedélzeten is belekóstolhatnak majd a fogásokba. A Club World cateringszolgáltatásában megvalósított legfontosabb változás a Club Étkező bevezetése, amelynek révén az utasoknak a hideg és meleg falatok még szélesebb választékát kínálják a főétkezések közötti időszakokban bármikor. Az új Club World menük igazi nemzetközi ízeket kínálnak. Az utasok a kiszolgálás terén is tapasztalnak majd változásokat: az ételeket keményített abroszon és a legjobb minőségű Royal Doulton porcelán étkészletben szolgálják fel. A légitársaság további újdonsága, hogy továbbfejlesztette a múlt év vége óta tengerentúli járatain kínált teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseit. A Club World osztály 195 cm hosszú ágyainak szélességét 20%-kal megnövelték, és az, az ún. „Z” pozícióba - az emberi test által a súlytalanság során természetesen felvett testhelyzetbe - is állítható. Az egymással szembefordított, párokban elhelyezett üléseket leengedhető térelválasztók szeparálják el egymástól. Az új ágyakat a légitársaság folyamatosan vezeti be a London Heathrow és a New York JFK repülőterek között közlekedő járatokon, egy hónap múlva már szinte minden gépen elérhető lesz az új kényelmi szolgáltatás.

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.