Az étterem vendégei április végéig próbálhatják ki a légitársaság nemzetközi fedélzeti ételválasztékát és az ahhoz illő borokat. Két szerencsés vendég részére két New York-i repülőjegyet is kisorsolnak, így ők a fedélzeten is belekóstolhatnak majd a fogásokba. A Club World cateringszolgáltatásában megvalósított legfontosabb változás a Club Étkező bevezetése, amelynek révén az utasoknak a hideg és meleg falatok még szélesebb választékát kínálják a főétkezések közötti időszakokban bármikor. Az új Club World menük igazi nemzetközi ízeket kínálnak. Az utasok a kiszolgálás terén is tapasztalnak majd változásokat: az ételeket keményített abroszon és a legjobb minőségű Royal Doulton porcelán étkészletben szolgálják fel. A légitársaság további újdonsága, hogy továbbfejlesztette a múlt év vége óta tengerentúli járatain kínált teljesen vízszintes ággyá alakítható üléseit. A Club World osztály 195 cm hosszú ágyainak szélességét 20%-kal megnövelték, és az, az ún. „Z” pozícióba - az emberi test által a súlytalanság során természetesen felvett testhelyzetbe - is állítható. Az egymással szembefordított, párokban elhelyezett üléseket leengedhető térelválasztók szeparálják el egymástól. Az új ágyakat a légitársaság folyamatosan vezeti be a London Heathrow és a New York JFK repülőterek között közlekedő járatokon, egy hónap múlva már szinte minden gépen elérhető lesz az új kényelmi szolgáltatás.
Terítéken az új generációs Club World
Tegnap a Mokka Café &Restaurantban a British Airways új generációs Club World osztályának szolgáltatásait és ízeit ismerhették meg a meghívottak.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.